24 de novembre de 2020 24/11/20

La comissió de festes de Sant Vicent Ferrer suspèn l'assemblea prevista per a aquesta nit

Suspenen la junta ordinària de Sant Vicent Ferrer per la crisi del covid
Suspenen la junta ordinària de Sant Vicent Ferrer per la crisi del covid
  • En la junta general, la comissió de les festes patronals de la Vall d'Uixó anava a plantejar possibles actes de cara al 2021

  • La pandèmia va obligar a suspendre les festes patronals de 2020 i tot sembla indicar que les de 2021 seguiran la mateixa sort

La comissió de les festes patronals de Sant Vicent Ferrer de la Vall d'Uixó ha suspès “sine die” la junta general ordinària que anava a celebrar-se a les 22 hores d'aquesta nit en el teatre municipal Carmen Tur.

El motiu no és un altre que la crisi sanitària i les mesures excepcionals decretades pel Consell ahir a la vesprada.

A aquesta assemblea estava prevista l'assistència d'un centenar de persones i des de la comissió s'havia triat el teatre municipal que per la seua capacitat permetia celebrar la reunió amb els protocols de seguretat i higienes que marquen les autoritats sanitàries.

En la reunió d'aquesta nit, la comissió anava a tractar quins actes podrien celebrar-se en 2021 perquè, tot sembla indicar que com enguany, tampoc en el pròxim se celebraran les festes en honor al Pare Sant Vicent.

No obstant això, “quan l'escenari sanitari ho permeta, ens reunirem”, assenyalen des de la comissió de Sant Vicent Ferrer.

Pujar