25 de novembre de 2020 25/11/20

91 comerços de la Vall d'Uixó se sumen a la cadena solidària a benefici de Creu Roja

91 comerços de la Vall d'Uixó se sumen a la cadena solidària a benefici de Creu Roja - (foto 1)
  • Jo compre a la Vall és la nova associació comercial creada durant la pandèmia per a fomentar el consum local

MÉS FOTOS
91 comerços de la Vall d'Uixó se sumen a la cadena solidària a benefici de Creu Roja - (foto 2)
91 comerços de la Vall d'Uixó se sumen a la cadena solidària a benefici de Creu Roja - (foto 3)
91 comerços de la Vall d'Uixó se sumen a la cadena solidària a benefici de Creu Roja - (foto 4)
91 comerços de la Vall d'Uixó se sumen a la cadena solidària a benefici de Creu Roja - (foto 5)

91 comerços de la Vall d'Uixó s'han sumat a la cadena solidària a benefici de Creu Roja, una campanya que naix de la recentment l'associació ‘Jo compre a la Vall’, una entitat que va nàixer durant la pandèmia amb l'objectiu de fomentar el consum local.

Així, en els comerços participants es poden adquirir per valor de 1€ tiquets per a comprar productes d'alimentació i higiene per a les persones més necessitades de la ciutat. La campanya estarà en marxa fins al 14 d'octubre i “tots els diners que recaptem amb la venda de tiquets, el destinarem a comprar en els propis comerços de l'associació”, ha explicat Miguel Ortega, representant de Jo compre a la Vall.

D'aquesta manera, “reinvertirem els diners que arrepleguem amb aquesta cadena solidària en els comerços de la ciutat, molts d'ells xicotets comerços que durant la pandèmia l'han passat malament”, ha apuntat.

Als 91 comerços participants en aquesta campanya solidària, que estan distribuïts per tota la Vall d'Uixó, cal sumar les empreses que aportaran els seus donatius, però “estem oberts a més empreses i comerços de la nostra ciutat que vulguen col·laborar per una bona causa”.

Una associació que naix des del marc digital

L'associació ‘Jo compre a la Vall’, que en l'actualitat compta amb 130 comerços, va nàixer durant la pandèmia. “Teníem un grup de WhatsApp de comerciants i decidim recolzar-nos en xarxes socials. D'ací va nàixer ‘Jo compre a la Vall’, una associació que ha crescut des del marc digital”, ha assenyalat Ortega.

De fet, en els pocs mesos d'existència compten amb pàgina web, pàgina de Facebook i d'Instagram i grups de WhatsApp per sectors de negoci.

Amb l'etiqueta #JoCompreALaVall “hem donat visibilitat al comerç valler més xicotet perquè siguem la primera opció per a comprar en la Vall i ens donem suport mútuament donant-nos suport els uns als altres i coneixent el comerç de la nostra localitat”, han explicat des de l'associació.

Des de ‘Jo compre a la Vall’ ja estan pensant en noves campanyes comercials, com la de Nadal, i solidàries a benefici d'altres entitats socials.

Pujar