24 de setembre de 2020 24/9/20

PP: “El col·legi Rosario Pérez no estarà aquesta legislatura malgrat les promeses de Tania Baños”

PP: “El col·legi Rosario Pérez no estarà aquesta legislatura malgrat les promeses de Tania Baños” - (foto 1)

  "A tres mesos de finalitzar la legislatura, la Vall d'Uixó segueix esperant la construcció del nou col·legi Rosaio Pérez, la gran promesa electoral de Tania Baños".

  El sotssecretari general del Partit Popular, Herminio Serra, ha assegurat que "l'actual alcaldessa va adquirir dos compromisos amb els vallers, el centre d'especialitats d'Octavi Ten i el nou CEIP Rosario Pérez que primer va dir per a 2015, i successivament, fins a 2019 i a tres mesos d'acabar la legislatura el col·legi del barri Carbonaire està per fer".

  De fet, "l'alcaldessa li va traslladar aquests compromisos a Ximo Puig, per açò, des del Partit Popular ens preguntem quantes fotos més necessita Tania Baños perquè el col·legi Rosario Pérez siga una realitat".

  Herminio Serra ha recordat les inversions fetes pels diferents governs del PP en el barri Carbonaire com el centre social, dues pistes de petanca, les millores en el club de convivència, es van reformar els banys d'infantil i primària del CEIP Rosario Pérez, es va arreglar el talús de la carretera de Segorbe i es va construir el centre de salut número 2.

  "Pareix que recordar les inversions del PP no agrada al PSOE, sobretot a Francesca Bartolomé que passarà a la història com la pitjor regidor d'Urbanisme de la Vall". Per açò, des del PP han instat a l'edil socialista a informar-se millor, revisar les dades i "que es pregunte perquè és a ulls dels vallers, la pitjor regidor d'Urbanisme de la història". En aquest sentit, el sotssecretari general dels populars ha recordat algunes de les obres fetes en aquesta legislatura que han causat problemes als veïns com les rotonda de Carmaday, la pressió d'aigua en algunes habitatge del Grup La Unió, els continus pegat i remiendos dels carrers i les mini rotondes construïdes pels socialistes.

  Pujar