26 de setembre de 2020 26/9/20

PP: “El centre de salut de Carbonaire porta set mesos tancat i sense data per a l'inici de les obres”

PP: “El centre de salut de Carbonaire porta set mesos tancat i sense data per a l'inici de les obres” - (foto 1)

    Set mesos és el temps que porta tancat el centre de salut del barri Carbonaire de la Vall d'Uixó després del despreniment d'una part de la façana. La portaveu adjunta del Partit Popular, Gema Domínguez, ha lamentat que "han passat ja 7 mesos i encara no tenim data per a l'inici de les obres" malgrat que Tania Baños i la conselleria de Sanitat, en mans del PSOE, assenyalaren com a urgent l'actuació en l'ambulatori.

    Per als populars, "en aquests set mesos, milers de vallers han de desplaçar-se fins a les oficines on estava situat l'Institut Nacional de la Seguretat Social i l'atenció sanitària no es presta en les condicions idònies, la qual cosa provoca que el servei es ressenta".

    Gema Domínguez ha assegurat que "cada dia que està tancat el centre de salut de Carbonaire és un dia més de retard del centre d'especialitats que contínua als llimbs". Cal assenyalar que la construcció del centre d'especialitats al costat del centre de salut del carrer Octavi Ten ho va pressupostar la conselleria de Sanitat en 2015 amb l'anterior govern del Partit Popular, "però amb el pacte de perdedors després de les eleccions municipals i autonòmiques, el projecte va quedar paralitzat i després de tres pressupostos més el projecte continua sense executar-se".

    Per açò, des del PP de la Vall d'Uixó han exigit a Tania Baños que "deixe a un costat els interessos del PSOE i defense davant la conselleria els interessos dels valleros que es veuen afectats pel tancament de l'ambulatori de Carbonaire". "I que exigisca amb contundència el centre d'especialitats que obliga a milers de vallers a desplaçar-se a Vila-real i Castelló per a acudir a les visites dels especialistes".

    Pujar