elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La castellonenca Sara Sorribes derrota a la numere un en les olimpíades de Tòquio

La castellonenca Sara Sorribes derrota a la numere un en les olimpíades de Tòquio
  • La tennista va guanyar a l'australiana Asleigh Barty en poc més d'una hora i mitja en dos sets

Sara Sorribes, tennista de La Vall d'Uixó, ha fet la fita més important de la seua carrera guanyant a la número u en el món del tennis, l'australiana Asleigh Barty, en l'Ariake Tennis Parklas de les olimpíades de Tòquio en poc més d'una hora i 34 minuts en dos sets de joc.

"No puc ser més feliç. El meu somni era venir a uns Jocs" va declarar la jugadora castellonenca després d'aquest merescut triomf. No és gens fàcil enfrontar-se a la millor en el teu esport i Sorribes ho ha fet de meravella en els seus primers jocs olímpics. Per a ella, això és ja més que un merescut triomf i un gran repte personal.

La tennista castellonenca declarava que significa molt per a ella aquesta gran victòria principalment perquè els seus pares poden presenciar-ho, ja que procedeix d'una família humil.

La castellonenca va ser millor que la número u del món derrotant-la en dos sets: el primer amb un resultat de 6-4 i el segon i últim amb un resultat final de 6-3. La seua tenacitat, fortalesa i esforç li han donat aquesta victòria a la seua carrera esportiva.

La jove de 24 anys d'edat es batrà en duel el pròxim torneig amb la francesa Fiona Ferro, amb la qual s'ha enfrontat en dues ocasions, totes dues en 2019, amb victòria de la tennista gal·la.

Pujar