4 de desembre de 2020 4/12/20

Castelló: “El PP de la Vall restituirà la Creu que va derrocar l'esquerra sectària”

Castelló: “El PP de la Vall restituirà la Creu que va derrocar l'esquerra sectària” - (foto 1)

  El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha presentat avui la seua llista guanyadora per a recuperar l'alcaldia en les pròximes eleccions municipals de maig. Carolina Castelló, candidata a l'alcaldia, ha assegurat que “este equip representa la il·lusió, el canvi, l'orgull de ser de la Vall i la defensa de les nostres tradicions".

  “Volem que la Vall siga una ciutat d'avantguarda, que ambicione un futur millor i que siga una ciutat d'oportunitats per a joves i majors”, ha assenyalat l'alcaldable. “Ens queden poc més de quaranta dies per a deixar arrere el govern més sectari de la història, que va derrocar la Creu, un símbol cristià que representa la pau, enfrontant als vallers”.

  Per açò, l'alcaldable ha assegurat que “si els vallers ens donen la confiança el pròxim 26 de maig, restituirem la Creu que l'esquerra mai va haver de derrocar i posarem en valor els símbols i tradicions que formen part de la nostra història".

  Per a Carolina Castelló “el tripartit d'esquerres s'ha caracteritzat pel seu sectarisme i per fer les coses d'esquena als vallers. Per açò, em compromet a refer el carril bici que està causant tants problemes i replantejar-ho per a donar seguretat als ciclistes, als vianants i als conductors”.

  “Vull donar un missatge de tranquil·litat als veïns de Carmaday, als comerciants de la zona i als valleros en general, si sóc alcaldessa de la Vall refarem les rotondes i acabem amb el problema que l'esquerra ha generat i que ha sigut incapaç d’arreglar", ha afegit.

  Carolina Castelló ha destacat les contínues mentides del tripartit que en quatre anys no ha construït el CEIP Rosario Pérez ni el centre d'especialitats. “Eren els seus únics grans projectes i continuan amagats en un calaix”.

  REACTIVACIÓ ECONÒMICA

  Així mateix, la candidata del PP de la Vall ha assegurat que “posarem en marxa un pla per a reactiva l'economia, perquè no se seguisquen tancant comerços, per a reduir els impostos als empresaris, per a generar oportunitats per a joves i majors”. El compromís dels Populars de la Vall és apostar per un turisme 360 º que englobe el Paratge de Sant Josep i el casc urbà, impulsar l'oci juvenil i recolzar al sector citrícola. “Volem que la Vall avance i per a açò necessite comptar amb tots perquè els valleros ens mereixem la millor ciutat”.

  CANDIDATURA

  A Carolina Castelló, li acompanyen Marga Marco, Herminio Serra, Elena Vicente-Ruiz, Israel Martínez, José Antonio Pérez, Rubén Martínez, Loli Talamantes, Eliecer García, Terelu Montenegro, Francisco Pérez, Paloma Azcoitia, Francisco Rueda, Geno Roig, Mª Pilar Serrano, María Rubio, Mª Pilar Navarro, Mª Carmen Vilar, Joaquín Vallés, Óscar Clavell i Olga Salvador.

  “EL 28 D'ABRIL ENS JUGUEM LA UNITAT D’ESPANYA"

  Per la seua banda, el número u per Castelló al Congrés dels Diputats, Óscar Clavell, ha assegurat que “estem davant una campanya decisiva. Si govern al PSOE, amb els seus socis populistes de Podem, independentistes catalans i batasunos, ens juguem la unitat d'Espanya, que es tornen a congelar les pensions, que augmenten els impostos i que s'abandone l'agricultura com enguany que hem vist les taronges en terra”.

  Així mateix, Clavell ha assegurat que “en aquestes eleccions ens juguem també el bou embolat. En un municipi tan taurí com la Vall l'únic partit que defensa obertament les festes i tradicions és el Partit Popular. Els altres estan mirant a Madrid a veure què diu el seu líder carismàtic que és l'única veu autoritzada”.

  El candidat del PPCS al Congrés ha apuntat que “si governa Pablo Casado a Espanya i Isabel Bonig a la Comunitat Valenciana eliminaran l'impost de successions i donacions”.

  Pujar