7 de desembre de 2019 7/12/19

Carolina Castelló proposa la creación d’un centre unificat d'emergències per a millorar la coordinació

Carolina Castelló proposa la creación d’un centre unificat d'emergències per a millorar la coordinació - (foto 1)
  • Castelló: “Des del Partit Popular préstecs especial atenció a la seguretat dels ciutadans i a la millora dels instal·lacions de Policia Local i Protecció Civil”

La candidata pel Partit Popular a l'alcaldia de la Vall d’Uixó, Carolina Castelló, proposa la creació d'un centre unificat d'emergències per a millorar la coordinació. “A aquest centre traslladaríem la reguarda de la Policia Local els instal·lacions de la qual s'han quedat xicotetes, el servei de Protecció Civil perquè també els instal·lacions són insuficients i sol·licitarem a la Conselleria de Sanitat traslladar la base del Samu”, ha assenyalat.

L'alcaldable, que ha visitat aquest matí al costat de membres de la seua candidatura la reguarda de la Policia Local, ha traslladat als agents els seues propostes de millora que “tenen com a objectiu unificar els emergències, millorar la coordinació i l'assistència als vallers”.

A més, Carolina Castelló ha assegurat que “augmentarem a dues patrulles en tots els torns, especialment de nit i caps de setmana que és quan són més necessaris".

Els Populars proposen, també, recuperar l'oficina d'objectes perduts abandonada en aquesta legislatura, dotar dels mitjans adequats a la unitat canina, crear una unitat d tràfic amb un furgó d'atestats, construir un parc d'educació vial i impulsar la policia de proximitat i rural.

ocultar
Carolina Castelló proposa la creación d’un centre unificat d'emergències per a millorar la coordinació
Pujar