20 d’octubre de 2019 20/10/19

Carolina Castelló potenciarà Carmaday com a zona residencial de la Vall

Carolina Castelló potenciarà Carmaday com a zona residencial de la Vall - (foto 1)

  Carolina Castelló, candidata a l'alcaldia de la Vall d’Uixó pel Partit Popular, ha traslladat als veïns del barri Carmaday les seues propostes de govern. “Volem que Carmaday té un potencial enorme, la seua ubicació fa d'aquest barri un àrea fantàstica que volem potenciar com a zona residencial de la Vall”, ha assegurat l'alcaldable.

  “Vam estar fa unes setmanes amb els veïns de Carmaday, escoltem les seues reivindicacions i ara, amb la campanya ‘Passió per la Vall’ hem anat a presentar-los nostres propostes de futur per al barri i per a la Vall”, ha explicat.

  Carolina Castelló ha assegurat que “les rotondes són el gran problema d'aquest barri al que, lamentablement, el tripartit ha sigut incapaç de donar solució”. “En aquests quatre anys hem escoltat moltes promeses de boca de l'alcaldessa, però la realitat és que les rotondes continuen exactament igual que el primer dia i la consellera vallera Mª José Salvador, vertadera artífex d'aquesta obra, encara no ha donat la cara”.

  "Els veïns ens demanen solució per al soroll de l'autovia i millores dels espais públics. Per açò, m'he compromès a sol·licitar al Govern d'Espanya la instal·lació dels panells acústics, reformar les zones verdes, els jocs infantils i el gimnàs per a majors”.

  Així mateix, Carolina Castelló ha assenyalat que “la Vall necessita un pla d'asfaltat general en tots els barris i zones, per açò, proposem un pla integral d'asfaltat perquè els carrers donen pena”Las rotondes són el gran problema d'aquest barri al que, lamentablement, el tripartit ha sigut incapaç de donar solució.

  ocultar
  Carolina Castelló potenciarà Carmaday com a zona residencial de la Vall
  Pujar