4 de desembre de 2020 4/12/20

Carolina Castelló participa en una trobada amb joves de la Vall

Carolina Castelló participa en una trobada amb joves de la Vall - (foto 1)

    Carolina Castelló, candidata pel Partit Popular a l'alcaldia de la Vall d’Uixó, ha participat en una trobada amb joves organitzat des de Noves Generacions per a arreplegar propostes per al programa electoral.

    “Els joves són el nostre present i futur, i la col·laboració amb ells és bàsica per a establir sinergies, compartir recursos, complementar-nos i millorar”, ha assegurat Carolina Castelló que ha valorat de forma molt positiva la xarrada amb els joves valleros perquè “tenen grans idees i propostes per a millorar la Vall”.

    L'alcaldable dels populars ha assenyalat que “en el Partit Popular estem treballant amb moltes ganes per a presentar un programa obert, centrarem les nostres forces a generar polítiques actives juvenils basades en les necessitats dels joves”. A més, Carolina Castelló ha apuntat que "algunes de les demandes que ens han traslladat van dirigides a adequar instal·lacions perquè siguen més confortables, nous equipaments, apostant per les noves tecnologies o millorant la biblioteca municipal que, com ja ens han manifestat, les instal·lacions són precàries per a cobrir totes les necessitats reals”.

    Així doncs, “en el nostre programa electoral -ha assenyalat Carolina Castelló- donarem respostes per a millorar l'espai socializador dels joves perquè treballar amb joves és una inversió de futur”.

    Pujar