7 de desembre de 2019 7/12/19

Carolina Castelló demana el vot per a convertir a la Vall en una ciutat oberta, de futur i que genere oportunitats

Carolina Castelló demana el vot per a convertir a la Vall en una ciutat oberta, de futur i que genere oportunitats - (foto 1)
  • La candidata del Partit Popular ha estat al costat de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, la secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, i el diputat nacional, Óscar Clavell, en l'ultim dia de mercat de campanya

La candidata pel Partit Popular a l'alcaldia de la Vall d’Uixó, Carolina Castelló, ha assegurat que "els vallers que vulguen mirar al futur, que vulguen una ciutat que progresse, que siga atractiva per a l'arribada de noves empreses i en la qual els valleros tinguen més oportunitats solament tenen una opció, que és votar diumenge que ve al Partit Popular”. “Perque vull una ciutat oberta, que mire al futur i que genere oportunitats”.

La candidata del Partit Popular ha estat al costat de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, la secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, i el diputat nacional, Óscar Clavell, en l'ultime dia de mercat de campanya

“No sóc política, però vinc amb vocació de servei públic, amb ganes de treballar per i per als vallers”, ha assegurat Carolina Castelló, qui ha assenyalat que “vull que la Vall siga la ciutat de la llum, del turisme, de la cultura i un referent en infraestructures educatives, socials, en parcs i jardins”.

“Como docent -ha assenyalat l'alcaldable- mitjà quan hi ha un conflicte en classe, de la mateixa manera em presente davant els vallers per a intervenir per la Vall perquè no vull una ciutat dividida pel sectarisme i les males formes”.

L'alcaldable ha recordat que “som el partit que ha construït tots els col·legis, instituts, l'Edifici Cultural Leopoldo Peñarroja, el conservatori de música, els centres socials en tots els barris, els que hem construït tots els parcs i jardins. Som el partit que ha transformat la Vall. Per açò, diumenge que ve, els valleros que vulguen més i millors infraestructures, que s'active l'economia, que es baixen els impostos i es generen llocs de treball han de votar al Partit Popular”.

Carolina Castelló ha assegurat que “som el vertader vot útil per a frenar quatre anys més de govern d'esquerres, sectari i radical. No és moment d'experiments. Per açò, aquells valleros que s'han sentit menyspreats per les polítiques del tripartit, que no hagen sigut escoltats ni atesos, que hagen tancat la persiana del seu negoci o que hagen perdut la seua ocupació, tenen ara una oportunitat de donar el vot al Partit Popular perquè som garantia de progrés, d'ocupació i de més oportunitats per als vallers”.

ocultar
Carolina Castelló demana el vot per a convertir a la Vall en una ciutat oberta, de futur i que genere oportunitats
Pujar