elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP. "Baños retalla les ajudes socials de la Vall per a 2020"

PP. "Baños retalla les ajudes socials de la Vall per a 2020"
  • El PP lamenta les greus retallades per a entitats socials, per al teixit associatiu de la Vall i a més repeteixen les mateixes inversions que aquest any

El Partit Popular de la Vall ha explicat hui el seu vot en contra al pressupost que ha aprovat el tripartit i, tal com ha assenyalat hui el regidor del PP, Herminio Serra, “ens preocupa molt com han dissenyat els comptes que regiran la vida dels veïns l'any vinent”.

Serra ha advertit en primer lloc que es retallen les partides socials de la Vall d'Uixó i ha exemplificat en què s'ha retallat a la meitat la partida destinada al manteniment de col·legis, la destinada a mantindre centres socials, el manteniment de parcs i jardins, es redueix la partida de joventut, la de transparència, la d'infància…

Però, a més, “si analitzem les subvencions i ajudes ens trobem que s'aplica una retallada encara major en entitats socials, comercials, esportives culturals, es redueix el conveni per a Càritas o Creu Roja, per a la Federació de Festes, es redueix a la meitat el conveni amb les AMPA, amb el club de futbol...” i és alguna cosa que “des del PP tenim denunciar que s'està treballant en contra del teixit associatiu de la localitat”.

Herminio Serra ha advertit que “les associacions i les entitats de la Vall defineixen a aquesta localitat i no podem estar al costat d'uns comptes que els castiguen d'aquesta manera”.

Així mateix, l'alcaldessa ha decidit reduir també les ajudes per a les persones més desfavorides amb una retallada del 25% a les prestacions econòmiques individuals. Unes ajudes que es destinen a pagar la llum o l'aigua a les persones amb més problemes de la Vall.

Per al regidor “és una vergonya” que, a més, el pressupost repetisca per a 2020 totes les inversions que s'havien d'haver fet enguany. Baños ha tornat a incloure obres com la pista d'atletisme, la reforma de les fonts, el jutjat de pau, el parc del polígon 3… “Pensem que no són uns pressupostos que ens puguen ajudar a millorar com a localitat i per això el PP hem votat en contra”.

Pujar