19 de gener de 2021 19/1/21

PP: "Baños deixa en el carrer a 150 alumnes del Club de Bàsquet mentre es passeja per la província”

PP: "Baños deixa en el carrer a 150 alumnes  del Club de Bàsquet mentre es passeja per la província” - (foto 1)
  • La regidora del PP, Marga Marco, exigeix a l’alcaldessa que torne de vacances i resolga els problemes de la Vall en lloc de fer carrera com a diputada d’Esports

  • Marco: “És trist que l’esforç i el sacrifici d’un club per a fomentar els valors de l’esport es veja castigat per un PSPV que ha abandonat a la Vall”

Més de 150 alumnes del club La Val d’Uixó Bàsquet es troben, a les portes de l'inici de temporada, sense espais on poder entrenar. Així ho ha denunciat la regidora del Grup Municipal del Partit Popular, Marga Marco, qui ha comparegut davant els mitjans per a denunciar la situació límit a la qual el PSPV ha portat a l'entitat.

“L'alcaldessa ha deixat en el carrer a un club sencer perquè la seua prioritat és la seua carrera política en Diputació, passejar-se per la província i escalar posicions. La Vall és un mitjà, no una fi”. La regidora ha lamentat “el càstig” amb el qual el PSPV respon a un club que “és emblema del foment de valors positius, exemple de sacrifici i esforç”.

La decisió de reduir les hores d'entrenament en el poliesportiu i no facilitar alternatives viables a la mesura ha provocat el malestar d'un club “al que hauríem de recolzar, no maltractar”. Des del PP, “lamentem la falta de sensibilitat cap a una entitat exemplar, a la qual se li haurien de plantejar opcions factibles. Perquè lamentablement les que han plantejat, com utilitzar les instal·lacions esportives de centres educatius o espais a l'aire lliure, han sigut rebutjades de plànol”.

El club La Vall d'Uixó Bàsquet és un exemple de compromís amb l'esport. En l'últim any ha duplicat el nombre d'alumnes federats gràcies a “la il·lusió de la directiva”. De fet, “des del PP anem a estar al costat de les entitats esportives, de totes, perquè el lliurament per fomentar l'esport és valuosíssima i enfront d'els qui la menyspreen, nosaltres l'encastellem”.

Finalment, Marco ha anunciat que el Grup Municipal del PP ha sol·licitat per registre còpia de l'esborrany del nou projecte del poliesportiu que ha anunciat el PSPV. “Ens alegra la notícia, perquè la infraestructura és necessària. Però volem saber què hi ha de realitat darrere dels titulars, perquè el que no podem permetre és que es llancen cortines de fum per a evitar les protestes justificades d'aquest club. Perquè no es pot jugar amb el treball d'una entitat anunciant accions que no són certes i provocar encara més desesperació entre els qui esperen poder arrancar amb normalitat la temporada esportiva 2019-20”, ha considerat la regidora del PP.

Pujar