25 de setembre de 2020 25/9/20

Antoni Llorente: «La primera credencial del nostre projecte futur, és el treball fet els últims quatre anys»

Antoni Llorente: «La primera credencial del nostre projecte futur, és el treball fet els últims quatre anys» - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Antoni Llorente: «La primera credencial del nostre projecte futur, és el treball fet els últims quatre anys» - (foto 2)
  Antoni Llorente: «La primera credencial del nostre projecte futur, és el treball fet els últims quatre anys» - (foto 3)
  Antoni Llorente: «La primera credencial del nostre projecte futur, és el treball fet els últims quatre anys» - (foto 4)

  Vora 400 persones es varen reunir en la plaça del Parc per a participar en l’acte central de campanya d’Esquerra Unida la Vall, on a més de presentar persona a persona als integrants de la seua candidatura, liderada per Antoni Llorente, es varen donar les claus del programa electoral, que es caracteritza «per deixar de banda eixa política vella de prometre per prometre, de parlar de grans projectes sense estar segur del que es podrà fer o no i parlar del que realment interessa a les persones, la millora del seu dia a dia, un dia a dia que ha de ser el mateix per a totes i tots, inclusiu i igualitari», ha assenyalat el candidat a l’alcaldia.

  Esquerra Unida ha presentat una llista electoral «carregada de valors personals i cívics, de personals implicades i compromeses, amb experiència, malgrat que hi ha molta joventut, en l’acció social, que ja saben el que és treballar per garantir els drets i les llibertats de totes i tots els ciutadans».

  Llorente ha reivindicat la gestió de les àrees que han assumit els tres regidors d’Esquerra Unida al llarg de la legislatura, «la primera credencial del nostre projecte futur és el treball fet els últims quatre anys», i per a això ha destacat objectius assolits com «la protecció universal fonamentada en els drets de les persones, la implicació municipal en la innovació educativa i fer arribar a totes i tots la cultura, convertint a l’Ajuntament en agent impulsor de cultura». Però a més, ha recordat que «hem estat i hem participat en moltes de les decisions transversals i importants del conjunt del govern» com l’eliminació de la zona blava, revisió de contractes (del fem, de l’enllumenat públic, dels parcs i jardins…), un objectiu que es marca com a prioritat per als pròxims quatre anys, amb altres contractes com el de l’aigua potable.

  Esquerra Unida ha defés la seua presència «necessària» en un govern municipal que pretenga fer «polítiques reals d’esquerra», incidint en el paper de «brúixola del PSOE» que han exercit al llarg de la legislatura. «Els ciutadans no volen més majories absolutes, volen consens i negociació, i perquè el PSOE faça vertaderes polítiques d’esquerres, necessita a un partit amb conviccions fermes al seu costat, perquè tots sabem i hem comprovat què passa quan no és així». Per això, Llorente va incidir en la importància d’un vot que consolide la presència d’Esquerra Unida al govern municipal, «perquè hem encetat un camí il·lusionant, ple d’oportunitats i podem seguir treballant junts per fer de la Vall la ciutat que volem».

  A l’acte es va comptar amb la presència de nombrosos representants d’entitats i associacions locals, d’altres col·lectius d’Esquerra Unida de la comarca i de la plataforma de la dependència de Castelló.

  Pujar