elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Autonòmic Individual de Galotxa jugarà la resta de finals en Borbotó

    Mentre que el dimecres passat varem conèixer al nou guanyador absolut del Campionat Autonòmic Individual de Galotxa, Herrera del club de Beniparrell, la resta de finals hauran d'esperar uns dies, ja que tota l'activitat federativa s'ha suspés de moment. Segurament es jugaran dissabte 16 de gener

    Queda pendent completar el present campionat amb les cinc finals restants, que es jugaran en quan les autoritats ens permeten reprende l'activitat en el carrer de pilota de Borbotó. La final de la divisió de plata comptarà amb Juanjo de Borbotó i Carlos del CPV Xirivella com a protagonistes. Mentre que la final de tercera es jugarà entre Josevi i Juan Carlos del CPV Vinalesa. La final corresponent a la nova categoria de "Curtes" que completarà el torneig en aquesta categoria tindrà a Jordi de Picanya i Alberto de Vinalesa com a contendents.

    Pel que fa a la categoria de Veterans s'enfrontaran dos companys de club, com son Pedro i Varea del club d'Onda. Jugant-se també la final femenina entre dues companyes d'equip com son Andrea i Eva del CVP Montserrat.

     

    Pujar