4 de desembre de 2020 4/12/20

L'any comença amb gelades febles i baixes temperatures en la Comunitat

L'any comença amb gelades febles i baixes temperatures en la Comunitat - (foto 1)

  Deixem arrere el 2019, un any en què meteorològicament parlant ha estat marcat pels contrastos. Ara ja 2020 l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) preveu uns primers dies en què les gelades febles i les baixes temperatures seran les protagonistes en tota la Comunitat Valenciana.

  Així per a aquest dijous 2 de gener, s'esperen cels buidats que durant les primeres hores del dia poden arribar acompanyats d'intervals de núvols i bancs de boira a l'interior de la meitat sud. A més, les temperatures continuaran sent no especialment altes el que provocarà gelades de caràcter feble en punts de l'interior de la Comunitat.

  Situació semblant la que pronostica AEMET de cara a la fi de setmana. El divendres continuaran les gelades en zones de l'interior i els núvols començaran a estar més presents en les tres províncies valencianes, on a més s'espera un lleu ascens dels termòmetres.

  Uns núvols que romandran al llarg del cap de setmana de Reyes, els qui arribaran acompanyats de gelades febles en punts de l'interior de València i de núvols baixos en el nord de Castelló.

  Respecte a les temperatures, per províncies i de mitjana, s'esperen els següents valors: a València 19 graus de màxima i mínimes de 0 graus; a Castelló les màximes aconseguiran els 16 graus i les mínimes seran de 3; i a Alacant 18 graus de màxima i 4 de mínima.

  Un temps fred i hivernal propi de l'època en la qual ens trobem, amb el qual els valencians, castellonencs i alacantins donem la benvinguda al 2020.

  Pujar