Castellano

La Seu Universitària de la Nucia aplega especialistes de Grècia, Itàlia, Mèxic i els Estats Units en el III Simposi Internacional de Grups

La Seu Universitària de la Nucia aplega especialistes de Grècia, Itàlia, Mèxic i els Estats Units en el III Simposi Internacional de Grups
  MÉS FOTOS
  La Seu Universitària de la Nucia aplega especialistes de Grècia, Itàlia, Mèxic i els Estats Units en el III Simposi Internacional de Grups - (foto 2)

  El III Simposi Internacional de Grups d’Alt Rendiment Internacional de Doctorat (RINT- GARAID) de la Universitat d’Alacant ha reunit aquesta setmana a la Seu Universitària de la Nucia vuitanta-sis alumnes doctorands, professors i catedràtics de deu universitats de Grècia, Itàlia (Associazione Agathon (Grècia-Itàlia), Univ. Roma Tre) Mèxic (Univ. Aut. Benito Juárez d’Oaxaca) els Estats Units (Univ. Califòrnia Santa Barbara) i Espanya (València, Alacant, Múrcia, País Basc, Sevilla Jaén i Còrdova). Aquestes universitats han creat una xarxa d’excel·lència de programes de doctorat d’alt rendiment, per a innovar en educació i tenir una educació pública de qualitat.

  L’objectiu principal d’aquest simposi internacional, segons comenten els organitzadors, és «teixir ponts» i «compartir experiències». S’hi han tractat temes transversals com «l’educació inclusiva en el marc de la universitat», «la tecnologia educativa», «educació permanent», «la psicopedagogia en pro de l’educació«, «l’ús de les TIC com a resposta a la diversitat», «l’esport», «el turisme» i «la sanitat», «lingüística aplicada i traducció» o «ciències jurídiques» entre altres qüestions.

  El simposi, coordinat pels professors de la UA Vicent Martines, també director de la seu, José Luis Gascó i Rosabel Roig, està organitzat per la Universitat d’Alacant, IVITRA amb la col·laboració de la Seu Universitària de la Nucia, el Ministeri d’Economia i Competitivitat, la Universitat de Califòrnia Santa Barbara i la Universitat de Bamberg.

   

  Pujar