Castellano

La selecció de Pilota Valenciana masculina va tindre el seu primer entrenament a La Nucia

La selecció de Pilota Valenciana masculina va tindre el seu primer entrenament a La Nucia
  • En la localitat de la Marina Baixa es va reunir per primera vegada la selecció masculina de la mà del nou seleccionador Vicent Molines

El passat cap de setmana, la selecció de Pilota Valenciana masculina es va exercitar en el seu primer entrenament organitzat pel nou seleccionador Vicent Molines i el seu adjunt Marcos Naya. La sessió va tenir lloc en la localitat alacantina de La Nucia, concretament en les magnífiques instal·lacions del poliesportiu Camilo Cano. La sessió va començar amb una xerrada, en la qual el seleccionador i el seu ajudant, van detallar als jugadors els objectius a curt i llarg termini, així com també la manera de com aconseguir-los i quina seria la tònica a seguir en els entrenaments i en les competicions.

A continuació, es va realitzar un entrenament en la modalitat dels Llargues, en la qual els jugadors van tenir el seu primer contacte amb la pilota davant del nou seleccionador. En aquest primer grup, es van barrejar jugadors veterans de la selecció, que estan molt familiaritzats amb aquesta modalitat, jugadors professionals ja consagrats i jugadors joves que tenen un futur prometedor en el nostre esport autòcton.

Aquesta va ser la primera presa de contacte per a preparar el pròxim mundial, que se celebrarà l'agost vinent del 2021. El pròxim entrenament serà el diumenge 27 de setembre en la mateixa localitat de La Nucia. En aquest nou entrenament s'espera poder comptar amb Seve de Castelló de la Ribera, Nacho de Beniparrell i Giner de Murla que no van poder entrenar en aquesta primera sessió.

 

Pujar