Castellano
ACCIDENT LABORAL LA NUCIA

Ferit de gravetat un treballador en quedar atrapat sota una excavadora en la pedrera de La Nucia

Ferit de gravetat un treballador en quedar atrapat sota una excavadora en la pedrera de La Nucia
  • L'helicòpter mediatitzat el va traslladar ahir a la vesprada a l'hospital General d'Alacant

Un treballador de la pedrera d'àrids de La Nucia va resultar ferit aquest divendres a la vesprada en bolcar la pala excavadora que conduïa.

Immediatament es van mobilitzar cap al lloc, els Serveis d'Emergències de Policia Local de La Nucia, Guàrdia Civil, Tècnics Sanitaris amb diverses Ambulàncies (SVB i SAMU), i a causa de la situació de gravetat del ferit, s'ha comptat amb la presència de l'Helicòpter Medicalitzat de la Generalitat Valenciana Alfa 9.

També el Servei de Bombers del Consorci Provincial d'Alacant per a fer treballs d'excarceració en els accidents de trànsit.

A la seua arribada, els Bombers van comprovar que el ferit havia sigut alliberat dels baixos d'aquesta màquina amb l'ajuda d'una altra pala excavadora.

Els Tècnics Sanitaris en col·laboració amb els Bombers, van immobilitzar al ferit a l'interior d'una llitera especial amb matalàs de buit, sent porteado fins a una zona lliure, on esperava l'Helicòpter Medicalitzat Alfa 9 per al seu posterior trasllat urgent, a l'Hospital General d'Alacant.

Pujar