Castellano

Diego un dels millors en l'entrenament de la selecció absoluta

Diego un dels millors en l'entrenament de la selecció absoluta
  • S'inicia la competició de la copa 2 d’escala i corda

MÉS FOTOS
Diego un dels millors en l'entrenament de la selecció absoluta - (foto 2)
Diego un dels millors en l'entrenament de la selecció absoluta - (foto 3)

El diumenge 13 de setembre en la localitat alacantina de La Nucia, es van donar cita els convocats pel seleccionador Vicent Molinés per a realitzar un primer contacte amb el grup i explicar tant el protocol com el projecte de treball.

En unes magnífiques instal·lacions va arrancar la jornada amb una xarrada tant del seleccionador com del seu ajudant Marcos Naya en la qual es va detallar a tots els jugadors els objectius a curt i llarg termini, així com la manera de poder aconseguir-los i quin serà el full de ruta en els entrenaments i en les competicions.

A continuació es va realitzar un entrenament en la modalitat regna tant de l'EUROPEU com del MUNDIAL, les LLARGUES, en la qual els belgues són una gran potència, i precisament a l'agost del 2021 seran els amfitrions del pròxim MUNDIAL DE PILOTA.

A aquesta cita va acudir l’onder, Diego López, i malgrat que era el més jove amb diferència de tot el grup, en cap moment se li va notar, ja que va realitzar un entrenament al més alt nivell, amb una gran maduresa i tranquil·litat, deixant clar el per què ha sigut seleccionat.

Diego va ser un dels millors diumenge passat, tant en la posició de traure, com en el desenvolupament del joc, demostrant un gran coneixement del mateix i deixant patent la seua vàlua tant tècnica com tàcticament.

En aquesta primera concentració van destacar els més joves, perquè en la modalitat de LLARGUES tots ells han passat per les diferents seleccions inferiors i tenen molta més experiència que molts professionals, que compensen el dèficit de pràctica d'aquesta modalitat amb la seua saber estar en moments de tensió.

La pròxima cita serà el diumenge 27 de Setembre en la mateixa localitat.

D'altra banda, comentar que demà dijous  17 de Setembre a les 18,00 hores s'inicia la competició professional de la COPA 2 d'Escala i Corda en la Catedral de la Pilota, el TRINQUET PELAYO DE VALÈNCIA, i ho fa amb la partida de: Diego i Alvaro contra Lostado i Bueno

Esperem que el jove onder tinga un bon debut en aquest Campionat Professional de Pilota.

Pujar