Castellano

Compromís lamenta “el teatre muntat” per l’equip de govern al plenari amb els treballadors de l’OEP 2008

Compromís lamenta “el teatre muntat” per l’equip de govern al plenari amb els treballadors de l’OEP 2008
  MÉS FOTOS
  Compromís lamenta “el teatre muntat” per l’equip de govern al plenari amb els treballadors de l’OEP 2008 - (foto 2)

  El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de la Nucia havia portat al plenari ordinari una Proposta de Resolució per mirar de posar solució al problema legal dels treballadors de l’OEP 2008 anul·lada pel TSJ. “Trist i lamentable espectacle el muntat per Bernabé Cano i el PP local, fent vindre als treballadors al plenari per increpar-me”, afirma Pep Pastor, regidor i portaveu de la formació valencianista a l’Ajuntament.

  Des del Grup Compromís es demanava acatar les sues sentències contràries que té l’ajuntament per aquest tema des de 2012, iniciant els tràmits per a la provisió reglamentària de les places declarades nul·les, així com l’inici el procediment administratiu de responsabilitat patrimonial contra els responsables de l’acord. Per últim, i no menys important, també que l’equip de govern demane disculpes als treballadors afectats reconeixent l’error comés. L’únic que ha fet l’equip de govern és perdre el temps demagògicament dient que Pastor mentia en la proposta, com per exemple quan es diu que els informes sobre l’OEP eren negatius, i així era, ja que la interventora sempre emetia informes contraris.

  Al plenari Pastor ha acudit acompanyat d’Àgueda Micó, Secretària d’Organització de Compromís i Coordinadora Nacional del BLOC, Mari Laviós, recentment triada Secretària Comarcal de Compromís a la Marina Baixa, i Ximo Perles, regidor a Calp i assessor de Compromís a la Diputació d’Alacant.

  En paraules de Pastor, “L’Ajuntament no deixa de mentir en el tema, i a més vol deixar-nos de mentirosos a nosaltres. Té dues sentències en contra de l’OEP i fa oïdes sordes. Va començar de nou malament el procés per mirar d’acatar la sentència i ho va parar quan va rebre una nova denúncia. Ja està bé de burlar-se de la gent i dels jutges i que faça les coses bé, açò és una cosa molt greu”. A més a més, el fet de portar als treballadors, en paraules del regidor “ha estat una nova jugada bruta de l’alcalde, que pretenia acovardir-me per haver presentat la proposta i ha intentat jugar al joc de pretendre que votem sobre si tirem o no als treballadors al carrer. Ni un servidor ni Compromís els tira, sinó ells amb la seua incompetència i irresponsabilitat per a governar fent les coses malament. Són ells qui deixen en el carrer a les 23 persones per les seues males pràctiques.”

  Per la seua banda, Àgueda Micó ha manifestat que “és molt trist i lamentable que el PP, que té una majoria absoluta, l’utilitza per a malparlar de la gent, per a intimidar i per a amenaçar. Talla els torns de paraula conforme creu oportú, sense respectar la capacitat que han de tindre els regidors per poder explicar la seua versió de les coses, buscant sempre la intimidació amb un ús molt subjectiu de les coses i amb actuacions que ens recorden a règims anteriors al règim democràtic actual.” Quant a la proposta de resolució, prossegueix Micó, “cal acomplir la legalitat i fer bé els procediments, que és el que defensem des de Compromís, així com objectivitat en l'accés a la funció pública”.

  Pujar