Castellano

Arranquen els actes de les Festes Majors de La Nucia amb poesia al carrer

Arranquen els actes de les Festes Majors de La Nucia amb poesia al carrer

    'Qui no fa la vespra, no fa la Festa', se sol dir a La Nucia, i és que, aquest municipi de la Marina és a punt de viure una de les setmanes més intenses de l'any per als seus veïns i per a tots els visitants i turistes que s'acosten a gaudir dels seus paisatges i de les seues tranquil·les muntanyes.

    Les tradicionals Festes Majors de La Nucia arranquen hui el programa d'actes i la seua setmana gran i ompliran de celebracions els carrers de tot el municipi fins al pròxim 18 d'agost. En el camí l'acte de la presentació de la nova Reina, Àngela Company, i en el tinter molta festa i germanor per davant.

    Les festes arrancaran amb la tradicional nit de poesia a càrrec de la Penya La Bota i Lanuza Edicions com sempre en el Carrer Major. Així, el dissabte es viurà una de les jornades més emotives i vistoses de tota la setmana amb la Coronació de la Reina de 2017, Àngela Company Ballester, la jove encarregada de ser el rostre i el centre dels actes en aquest regnat que és a punt d'iniciar. Música de rock, una concentració de cotxes antics, una prova de l'antic art de voltejar campanes, una mascletà, una despertà i molta música és el que el dilluns 14 d'agost té preparat el programa de festes que es pot consultar al detall en la pàgina web municipal i en els enllaços disponibles en aquest periòdic.

    Així, el programa continua amb moltes altres cites importants, algunes d'elles de vital transcendència en aquesta setmana gran de La Nucia com són la cavalcada, el correfoc o, amb un toc més solemne, les processons en honor a la Mare de Déu de l'Assumpció i a Sant Roc. La pilota valenciana, les cartes i els jocs infantils són unes altres de les cites que cap veí o visitant es pot perdre en aquestes dates. Per davant, només cal gaudir de la festa, celebrar amb germanor i no perdre's cap dels molts actes previstos en aquests dies.

    Pujar