27 d’octubre de 2020 27/10/20

Més de 40 xiquets s'inscriuen en les activitats extraescolars de La Llosa

Més de 40 xiquets s'inscriuen en les activitats extraescolars de La Llosa - (foto 1)

  Dilluns que ve es posen en marxa les activitats extraescolars de La Llosa. Un any més l'Ampa i l'Ajuntament han consensuat amb els pares les matèries en què es treballarà. Més de 40 xiquets i xiquetes del municipi ja s'han inscrit el que, en paraules de l'alcalde de la Llosa, Ximo Llopis, "demostra la bona acceptació que tenen".

  Durant les passades setmanes des de l'Ampa i el consistori s'ha sol·licitat als pares que indicaren les opcions que més els convenien. Una de les novetats d'aquest any és que l'horari serà de 16h a 17.30h. Els xiquets i xiquetes tindràn ioga, pilates, ball, anglès, patins i multiesport.

  Una de les novetats d'aquest any és que cada tres mesos es realitzarà una revisió de les activitats per adaptar-les a la demanda dels escolars.

  Subvenció

  L'Ajuntament de La Llosa subvenciona les activitats extraescolars. D'aquesta manera les famílies únicament hauran de pagar 20 euros mensuals. A més hi ha un descompte del 10% si són un o més germans els que participen en les mateixes. Ximo Llopis ha manifestat la seua sorpresa pel fet que l'oposició municipal no ha donat suport l'ajuda municipal per a les famílies de La Llosa. "Sincerament no ho entenem", ha indicat.

  Pujar