21 de setembre de 2020 21/9/20

Ximo Llopis: "EL PSOE de la Llosa demana informes de fa 20 anys i no va a recollir la informació"

  • L'alcalde lamenta que l'oposició "idee estratagemes per obstruir el treball administratiu a l'Ajuntament"

L'alcalde de la Llosa, Ximo Llopis, ha assenyalat que "el PSOE de la Llosa té com a única intenció paralitzar el funcionament de l'Ajuntament i al seu personal administratiu". Llopis ha explicat que els socialistes van a les oficines municipals "demanant expedients de fa 20 o 30 anys, quan ells governaven, amb l'única finalitat de paralitzar la gestió municipal".

El primer edil ha indicat que "els regidors del PSOE es presentaven a qualsevol hora demanant informes. Davant d'aquesta situació des de la secretaria del municipi es va optar per fixar unes hores de consulta ja que, altrament, es paralitzava completament l'atenció a veïns i el treball diari. el més paradoxal és que, després establir-se el horari de consultes, els regidors de l'oposició no van a les convocatòries ". L'alcalde ha apuntat que "els horaris de consulta de documents s'han establert per part dels serveis administratius de l'Ajuntament seguint les instruccions de la Generalitat Valenciana en què governa PSOE i Compromís". Llopis s'ha preguntat si els socialistes de la Llosa "també qüestionen als seus propis dirigents de partit a les administracions on ells governen".

Llopis ha explicat que "sense anar més lluny la passada setmana únicament un dia va vindre un dels regidors. La resta de dies no es van presentar".

L'alcalde ha incidit que "els veïns de la Llosa han de saber que l'oposició únicament vol paralitzar el funcionament de l'Ajuntament davant la seva falta de treball diari". Llopis ha insistit que "els regidors de l'oposició tenen còpia del compte general, dels pressupostos ... de tota la documentació de l'Ajuntament".

Plenaris al web i xarxes socials

D'altra banda l'alcalde ha anunciat que l'Ajuntament gravarà els plens municipals en vídeo per emetre'ls a la pàgina web de la localitat "perquè tots els veïns puguen comprovar quina és l'actuació de l'equip de govern i els regidors de l'oposició".

Col·legi

L'alcalde ha demanat al PSOE que "treballe colze a colze amb l'equip de Govern per solucionar problemes dels veïns de la Llosa, com ara demanar a la conselleria d'Educació que inclogue al col·legi de la Llosa al programa de rehabilitació d'infraestructures educatives ". Llopis ha recordat que la Generalitat va deixar fora d'aquest pla d'inversions a l'escola del municipi.

Pujar