2 d’abril de 2020 2/4/20

El PSPV-PSOE de la Llosa presenta un programa destinat a crear un Ajuntament transparent

El PSPV-PSOE de la Llosa presenta un programa destinat a crear un Ajuntament transparent - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PSPV-PSOE de la Llosa presenta un programa destinat a crear un Ajuntament transparent - (foto 2)
  El PSPV-PSOE de la Llosa presenta un programa destinat a crear un Ajuntament transparent - (foto 3)

  El PSPV-PSOE de la Llosa ha presentat un programa destinat a crear un Ajuntament transparent que compte amb l'opinió de la ciutadania. José Guijarro, candidat a l'alcaldia dels socialistes, ha estat acompanyat en la presentació per la vicepresidenta de les Corts i exconsellera, María José Salvador. Guijarro ha comentat que “volem apostar per la transparència en la gestió, després de 12 anys de polítiques que han tancat la porta a moltes veïnes i veïns, cal obrir l'Ajuntament a totes i tots. El nostre principal objectiu ha de ser escoltar a la gent de la Llosa per a construir la localitat entre tots perquè cada opinió ha de ser important i no hem d'actuar d'esquena a ningú”.

  “Per a aconseguir aquest objectiu, és necessari que tinguem un PSOE fort a l'Ajuntament, per això hem portat una campanya porta a porta que ha anat explicant les propostes del nostre programa, que és molt complet i una garantia de futur per a la Llosa. Estem molt il·lusionats amb les mostres d'afecte que hem rebut en aquests dies”, indica Guijarro que afig que “vull agrair el suport de les veïnes i veïns de la localitat i els assegure que, si depositen la seua confiança en nosaltres i nosaltres, tindran un govern que estarà al costat d'ells, comptant amb l'opinió de tot el món i fent el poble totes i tots junts”.

  El candidat socialista ha explicat que “quan governem a la Llosa, els tallers d'ocupació seran per a tots, no per a uns pocs elegits. Ens centrarem en trencar els cadenats que l'actual govern ha posat al nostre esport, garantint que les instal·lacions esportives municipals seran gratis i promocionant l'esport de base, que és el futur. A més, promourem una ludoteca gratuïta que facilite la conciliació familiar i laboral i una Escoleta de Nadal i Pasqua”. Finalment, José Guijarro ha argumentat que “aconseguirem amb esforç i treball en la gestió que tot això es puga fer amb una baixada d'impostos i sempre buscant el foment de l'ocupació i de l'economia local. Pensem que hi ha una altra manera de gestionar el consistori possible i ho posarem en pràctica després de les eleccions del 26 de maig”.

  Pujar