20 de gener de 2021 20/1/21

La Llosa tindrà unitat de respir familiar

La Llosa tindrà unitat de respir familiar  - (foto 1)

  La Llosa serà un dels municipis que es beneficiarà de l'ampliació de la xarxa d'unitats de respir familiar que posarà en marxa la Diputació de Castelló. La diputada provincial Elena Vicente-Ruiz ha comunicat a l'alcalde, Ximo Llopis, que la localitat disposarà d'esta atenció per a gent gran i els seus familiars.

  L'alcalde ha valorat l'anunci i ha apuntat que el centre de majors acollirà este nou servei. L'Ajuntament treballarà conjuntament amb la Diputació per posar en marxa el servei i dotar amb el material i personal necessari les instal·lacions.

  L'anunci s'ha fet durant la celebració de la festa anual de l'associació de pensionistes i jubilats de La Llosa. La jornada ha comptat amb un dinar de germanor en un restaurant de la localitat.

  L'alcalde ha valorat la disposició del president provincial, Javier Moliner, per escoltar les demandes dels alcaldes. Ximo Llopis considera que les unitats de respir familiar són un servei que beneficia de manera notable la qualitat de vida de la gent gran i també atorga un merescut descans als familiars que els atenen.

  Pujar