24 de setembre de 2020 24/9/20

La Llosa programa concursos, música, sortejos, tallers o futbol per Nadal

  L'Ajuntament de La Llosa ha presentat la programació nadalenca. El municipi ha programat actes per a tots els públics. Concursos, música, sortejos, tallers o futbol formen part de la programació.

  La música arribarà de la mà de la Unió Musical Sant Felip Neri que oferirà el dia 17 el concert de Nadal a l'església.

  Els més menuts celebraran les seues respectives festes nadalenques a l'escola i a la ludoteca municipal. El dissabte 24 de desembre al carrer Castelló es muntaran castells inflables i hi haurà tallers de manualitats organitzats per l'AMPA. El dia 31 els jocs infantils arribaran a la Plaça d'Espanya al matí. A la nit a la Plaça de la Constitució repicaran les campanes de cap d'any. El 5 de gener, com a prèvia a l'arribada dels Reis Mags d'Orient tindrà lloc una xocolatada a la Plaça d'Espanya. A les 19h Ses Majestats repartiran els regals entre tots els xiquets i xiquetes de la localitat.

  Solidaritat

  Un any més arribaran les activitats solidàries amb la quarta edició del partit de futbol en el qual es realitzarà la recollida d'aliments. El partit se celebrarà el 30 de gener.

  Foment del comerç local

  Per fomentar el comerç local l'Ajuntament destina 500 € per a la realització de sorteigs entre els establiments col·laboradors. Després de la cavalcada dels Reis Mags es donaran a conèixer els guanyadors. A més, un any més, s'ha organitzat un concurs de decoració de balcons i finestres entre tots els veïns.

  Actes religiosos

  L'agenda de La Llosa també inclou les misses i actes religiosos amb la Missa del Gall, Nadal, Cap d'Any i Reis.

  Pujar