18 de novembre de 2019 18/11/19

La Llosa convoca una concentració silenciosa per l'homicidi d'una veïna

  L'Ajuntament De la Llosa ha convocat per demà a les 20h a la Plaça d'Espanya una concentració silenciosa per l'homicidi d'una veïna de la localitat.

  La concentració ha estat convocada amb el consens dels dos grups polítics representats al consistori: PP i PSOE. Estan convidats tots els veïns i veïnes de la localitat.

  En l'acte es farà lectura d'un manifest contra la violència i la convivència en pau. El text també ha estat consensuat pels representants municipals.

  Des l'Ajuntament de la Llosa l'alcalde, Ximo Llopis, ha indicat que després del succeït "des del consistori sempre hem seguit els passos que ens ha indicat la policia judicial de la Guàrdia Civil per col·laborar en la investigació i no entorpir".

  L'Ajuntament de la Llosa, quan la investigació ho ha permès i així s'ha autoritzat per part dels investigadors ha contactat amb els responsables de l'oposició per informar-los sobre el que ha passat.

  Des l'Ajuntament s'agraeix la predisposició de l'oposició municipal per actuar units contra la violència i el tràgic succés viscut en la localitat.

  ocultar
  La Llosa convoca una concentració silenciosa per l'homicidi d'una veïna
  Pujar