21 de setembre de 2020 21/9/20

La Llosa beneeix la bandera de Sant Felip Neri i presenta la bandera municipal

La Llosa beneeix la bandera de Sant Felip Neri i presenta la bandera municipal - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Llosa beneeix la bandera de Sant Felip Neri i presenta la bandera municipal - (foto 2)
  La Llosa beneeix la bandera de Sant Felip Neri i presenta la bandera municipal - (foto 3)

  La Llosa va celebrar ahir la benedicció de la bandera de Sant Felip Neri, que va ser presentada a la Plaça d'Espanya.

  En el mateix acte l'equip de Govern va presentar davant els veïns la nova bandera que identifica la Llosa. Es tracta d'una bandera que s'ha fet seguint el criteri del Consell de Heráldia de la Comunitat Valenciana.

  Els veïns van poder fotografiar-se amb les dues banderes abans que s'iniciés la processó des de l'Ajuntament cap a l'església.

  En el temple parroquial es va beneir la bandera de Sant Felip Neri, acte al qual van assistir la reina i dames de les festes, l'equip de Govern i nombrosos devots.

  Sopar de "Quintes"

  D'altra banda ahir a la nit, a l'entorn del polifuncional del Xop va tenir lloc el sopar de quintes, en què centenars de veïns es van reunir per grups d'edat. Els clavaris de Sant Vicent van preparar entrepans per a tots els que els van voler adquirir

  Dissabte

  Avui dissabte, després del volteig de campanes que anunciarà l'inici de la setmana de festes aquesta tarda s'exhibirà el bou cerril de nom "Espartero", marcat amb el nombre 836, guarisme 2 de la ramaderia de Palha. A la nit s'embolarà un bou de la ramaderia de Javier Tàrrega "El Gallo". A continuació hi haurà festa al Carrer Sant Felip Neri.

  Pujar