15 de novembre de 2019 15/11/19

Llopis: “Front a l'abandó de PSOE i Compromís, la Diputació s'ha posat al costat de La Llosa per a lluitar contra els mosquits”

Llopis: “Front a l'abandó de PSOE i Compromís, la Diputació s'ha posat al costat de La Llosa per a lluitar contra els mosquits” - (foto 1)
  • El candidat a l'alcaldia pel Partit Popular ha agraït al govern provincial el suport constant als municipis xicotets

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de La Llosa, Ximo Llopis, ha destacat el suport constant del govern del PP en la Diputació de Castelló en la lluita contra els mosquits.

Llopis ha assenyalat que “mentre el govern valencià de PSOE i Compromís ha abandonat als municipis per a frenar la plaga dels mosquits, el govern del Partit Popular de la Diputació de Castelló és l'únic que està fent front als mosquits”.

Cal recordar que la Diputació de Castelló ha recolzat durant tota la legislatura als municipis i ara amplia la lluita contra la plaga dels mosquits amb un tractament pioner,

Per al candidat a l'alcaldia, “la Diputació s'ha tornat a posar al costat dels municipis per a donar solució a les seues necessitats encara quan les competències no li corresponen, prioritzant la millora de la qualitat de vida de tots els veïns de La Llosa”.

A través del Servei Provincial contra Mosquits, la Diputació planteja realitzar tractaments en les zones no urbanes on els propis consistoris hauran de seguir realitzant els seus treballs.

cal recordar que davant la plaga de mosquits, des del primer moment el govern provincial del Partit Popular s'ha posat a la disposició dels ajuntaments. "La Diputació és important i primordial per als municipis xicotets, perquè on no arriba el sectarisme de Puig i Oltra, sempre està el govern de la Diputació per a ajudar als municipis a lluitar contra els mosquits, una plaga contra la qual uns altres, que malgrat tenir les competències, han rebutjat cercar una solució”.

ocultar
Llopis: “Front a l'abandó de PSOE i Compromís, la Diputació s'ha posat al costat de La Llosa per a lluitar contra els mosquits”
Pujar