24 de febrer de 2020 24/2/20

L'Ajuntament de la Llosa dóna suport al club de futbol i l'equip de frontenis

L'Ajuntament de la Llosa dóna suport al club de futbol i l'equip de frontenis - (foto 1)

  El suport de l'Ajuntament de La Llosa ha fet possible que enguany la localitat haja recuperat el seu club de futbol. El consistori va pagar el deute existent que havia deixat els antics gestors del club, un deute que va portar a la federació a excloure'l de la competició.

  Davant la il·lusió d'una nova junta directiva el municipi va prestar el seu suport perquè fóra possible tornar a comptar amb un combinat en segona regional. D'aquesta manera, cada quinze dies, el camp de futbol José Martínez torna a registrar una notable activitat.

  A això se suma que l'Ajuntament de La Llosa ha cedit les instal·lacions perquè juguen i entrenen equips de Moncofa mentre duren els treballs d'instal·lació de la gespa artificial en aquesta població veïna.

  Frontenis

  D'altra banda l'alcalde, Ximo Llopis, ha apuntat que enguany ha tornat a conformar un equip de frontenis, de manera que estes instal·lacions també tindran activitat els caps de setmana. El consistori també dóna suport a l'equip per fomentar el desenvolupament d'aquest esport a la població.

  Pujar