2 d’abril de 2020 2/4/20

José Guijarro serà el candidat a l'alcaldia pel PSPV-PSOE de la Llosa

José Guijarro serà el candidat a l'alcaldia pel PSPV-PSOE de la Llosa - (foto 1)

    José Guijarro encapçalarà la candidatura del PSPV-PSOE de La Llosa per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig. L'actual secretari general socialista en la localitat ha volgut agrair "la confiança que els socialistes de la Llosa han depositat en mi per a liderar aquest projecte que ha de reconstruir el municipi després de 12 anys de govern del Partit Popular. Per a fer això, afronte el repte amb molta il·lusió i força i espere poder governar en aquest poble perquè fa falta un canvi en el govern d'un Ajuntament que en els últims 12 anys s'ha dedicat a privatitzar les instal·lacions públiques i els serveis municipals".

    Guijarro va ser elegit recentment com a secretari general del PSPV-PSOE en la localitat i assegura que "volem tornar a governar a la Llosa després de tres legislatures de govern del PP perquè volem que el consistori siga molt més transparent per a la ciutadania. El nostre principal objectiu ha de ser escoltar a les veïnes i veïns de la Llosa per a construir la ciutat entre tots perquè cada opinió ha de ser important i no hem d'actuar d'esquena a la gent".

    A més, José Guijarro argumenta que "hem d'incrementar la qualitat de vida de les persones de la Llosa i posar en marxa projectes d'interés per a la població" i afig que "elaborarem una candidatura que reflectirà aquest interés i que serà representativa de la ciutadania de la Llosa, posant sempre l'interés general per damunt de qualsevol altre".

    Pujar