30 de novembre de 2020 30/11/20

Entre el 26 d'agost i el 2 de setembre La Llosa viurà la seua setmana cultural

  La Llosa viurà del 26 d'agost al 2 de setembre la seua Setmana Cultural. Esport, música, gastronomia i concursos són només algunes de les propostes per a aquestos dies.

  La proclamació de la regina de les festes 2016 i la seua cort d'honor donarà, el divendres 26, inici a la Setmana Cultural. Després de la recepció d'autoritats en l'ajuntament i la recollida de les joves representants, tindrà lloc la proclamació d'Elisa Ruiz Sáez com a regina de les Festes 2016. També serà proclamada la seua cort d'honor integrada per Sheila Fernández De La Fuente, Tania Fernández Onetti i Noelia Fernández De La Fuente, i els xiquets Leire Pérez Cebrià i Iván Martínez Jimeno. Maria Rosa Durà Llopis exercirà com mantenidora de l'acte.

  El dissabte 27 a les 11:30 hores s'inaugurarà l'exposició taurina que organitzen l'Ajuntament de La Llosa i la Federació de Penyes Taurines de "Bous al Carrer" de la Comunitat Valenciana. La mostra es podrà visitar en la Casa de la Cultura fins al dimarts 30 d'agost. I mitja hora més tard arribarà el Tiraset en la zona del Xop, organitzat per l'Associació Eqüestre La Fonteta de La Llosa.

  De vesprada serà el torn de la "VIII Volta a peu al Poble de La Llosa Héctor Sanz Guirao", amb eixida i arribada al parc del Xop. L'eixida de la categoria absoluta serà a les 19:30 hores i una hora abans arrancaran les categories infantils.

  Els actes del diumenge començaran prompte, 6 hores, amb el concurs local de pesca en la platja de La Llosa. Un poc més tard eixiran des de la plaça Espanya direcció a la platja els participants en el Dia de la bicileta. No faltarà l'esmorzar per a tots.

  A la vesprada l'atenció la centrarà el futbol amb el triangular en el Camp de Futbol Municipal José Martínez entre els equips "Atletic La Llosa", "Veteranos La Llosa" i un equip convidat.

  El concert de la Unió Musical Sant Felip Neri de La Llosa en la plaça Espanya, 22:30 hores, tancarà els actes de la jornada.

  Des del dilluns 29 i durant els matins, estarà en exposició en l'Ajuntament el nou Estandard de Sant Felip Neri. La "Marxa al terme de La Llosa" marcarà la vesprada del dilluns. L'eixida serà des de la plaça Espanya i en la platja de La Llosa es pararà per a sopar de pa i porta, amb beguda a càrrec del consistori.

  El dimarts 30 a les 18 hores La Llosa té una cita amb la literatura en la Biblioteca Municipal. I és que enguany es commemora els 400 anys de la mort de Miguel de Cervantes. L'acte, organitzat per l'AMPA del CEIP Vicente Faubell Zapata, comptarà amb activitats per a xiquets, projeccions, lectura i teatre. I després, la Federació de Penyes taurines de la Comunitat Valenciana de “bous al carrer” i l'Ajuntament de La Llosa organitzen una tertúlia taurina.

  Les finals dels campionats de Padel, Frontó i Parxís arribaran el dimecres 31 de vesprada. I a les 21 hores la Comissió de Sant Vicent 2017 organitzarà la Festa Eivissenca en les Piscines Municipals.

  La "montà de cadafals" del dijous, primer dia de setembre, anunciarà la proximitat de les festes. I la "Nit de la Xulla", amb concurs d'allioli inclòs, animarà el polifuncional del Xop. A més, a les 21:30 hores hi ha progamada una actuació infantil i després, festa.

  I el divendres 2 a les 19:30 hores es traslladarà l'Estandard de Sant Felip Neri des de l'Ajuntament fins a la parròquia per a la seua benedicció. En la nit prèvia a l'inici de les festes tindrà lloc el sopar de pa i porta de les quintes en el polifuncional del Xop. El ball comptarà amb la música de l'orquestra "Costa Este".

  Pujar