Castellano

Un castellonenc viatja a la Palma per a ajudar als afectats pel volcà

Un castellonenc viatja a la Palma per a ajudar als afectats pel volcà
  • Yesus Cebriá, empresari de La Llosa, assegura: “El so del volcà és impressionant”

 

Solidaritat i altruisme a parts iguals. Això és el que caracteritza a Yesus Cebriá, un empresari de La Llosa que regenta una gasolinera a la Vall d'Uixó, i que ha viatjat sis anys als camps de refugiats del Sàhara per a portar-los els diners que recapta de la venda de loteria i donacions.

Amb el desastre natural que suposa el volcà de la Palma, aquest castellonenc no ha dubtat a embarcar-se en una altra aventura solidària.

Aquest matí Yesus ha aterrat en l'aeroport de l'illa bonica i s'ha traslladat a l'Ajuntament dels Plans d'Aridane per a ajudar i col·laborar en tot el necessari.

Aquest empresari porta dies en contacte amb aquest municipi canari per a fer-los un ingrés de diners i s'ha interessat en les necessitats que tenen les famílies que ho han perdut tot. “Em vaig prestar per a ajudar a portar menjar o si era necessari recol·lectar plàtans”. A més, “els vaig fer una transferència de 400 euros que he recaptat amb la venda de loteria de Nadal” i fins al sorteig la seua intenció és enviar el que vaja recaptant de més.

“Tenia un viatge previst per a aquests dies”, comenta Yesus, però davant la situació que viuen els palmeros, “el vaig cancel·lar i vaig decidir vindre'm a la Palma” on estarà fins al diumenge 10 d'octubre.

Aquest castellonenc no ha dubtat ni un moment a posar-se a la feina i des del primer instant en què ha arribat s'ha dedicat a descarregar la mercaderia de les donacions. De fet només ha descansat l'instant exacte per a poder enviar-nos les fotos per a elperiodic.com. A Yesus li encanta la fotografia, així que aprofitarà el seu viatge solidari a la Palma per a immortalitzar amb la seua càmera l'erupció del volcà i les seues devastadores conseqüències.

Sens dubte, Yesus Cebriá és un exemple per a molts i en les seues primeres hores a la Palma assegura que “el so del volcà és impressionant”.

MÉS FOTOS
Un castellonenc viatja a la Palma per a ajudar als afectats pel volcà - (foto 2)
Un castellonenc viatja a la Palma per a ajudar als afectats pel volcà - (foto 3)
Un castellonenc viatja a la Palma per a ajudar als afectats pel volcà - (foto 4)
Un castellonenc viatja a la Palma per a ajudar als afectats pel volcà - (foto 5)
Un castellonenc viatja a la Palma per a ajudar als afectats pel volcà - (foto 6)
Un castellonenc viatja a la Palma per a ajudar als afectats pel volcà - (foto 7)
Pujar