elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Labora busca 62 persones per a treballar en una cadena hostalera

Labora busca 62 persones per a treballar en una cadena hostalera

  El Servei Valencià d'Ocupació i Formació, Labora, ha ofertat 62 vacants per a treballar en establiments de la cadena Magic Costa Blanca de Benidorm, l'Alfàs del Pi, Finestrat, Gandia i la Vila Joiosa. Les persones interessades han d'inscriure's en les ofertes a través del portal GVAJobs de Labora. 

  Els llocs de treball oferits són de gran varietat de perfils professionals, segons les necessitats dels diferents establiments. La relació d'ofertes, per localitats, és la següent: 

  · Benidorm: Es necessita cobrir amb urgència 2 llocs de pastisser/a (codi d'oferta: 517189) i altres 2 de responsable de partida (codi d'oferta: 517190). 

  Així mateix, també es busca: 10 cambrers/es de pis (codi d'oferta: 519645), 10 ajudants de cuina (517187), 5 rentaplats/es (517188), 4 esteticistes (518174), 2 perruquers/es (521495), 2 cuiners/es - responsables de partida (515381), 2 esteticistes-massatgistes o quiromassatgistes (519871), 1 duty manager o subdirector/a d'hotel (515847) i 1 coordinador/a de serveis tècnics (521492). 

  · Finestrat: Urgeix incorporar a 2 persones en llocs de treball de responsable segon d'animació (codi ofereix: 517397). A més, també es busca: 2 responsables de bar (517396), 2 mecànics/ques reparadors de maquinària industrial (517025), 2 segons/es maîtres (517395), 2 pintors/es (517022) i 2 obrers (517024). 

  · Gandia: Es requereixen 2 recepcionistes, amb coneixements dels idiomes rus i anglés (codi ofereix: 515386) i 1 tècnic/a de control de qualitat alimentària amb funcions administratives (521490). 

  · La Vila Joiosa: Es busca 3 persones per a realitzar atenció telefònica de la central de reserves (codi ofereix: 520148) i 1 encarregat/da de selecció de personal (516306). 

  · L'Alfàs del Pi: Es necessita cobrir amb urgència un lloc de treball de recepcionista amb coneixements d'anglés (codi ofereix: 515384). 

  Per a conéixer els requisits concrets de cada lloc, les persones aspirants han d'entrar en GVAJobs a través de la web de Labora (consultar ací) i buscar l'oferta pel codi. La inscripció es realitza a través de la mateixa oferta i es recomana adjuntar el currículum en pdf. 

  Magic Costa Blanca és una empresa hostalera valenciana amb seu a Benidorm, que fundada per la família García en 1974. Actualment, compta amb 13 establiments en les principals destinacions turístiques de Llevant, entre ells apartaments, hotels, resorts, hotels-apartament i fins i tot allotjaments temàtics com el complex Magic Robin Hood. Els seus establiments, situats a Benidorm, Finestrat, l'Alfàs del Pi i Gandia, són 3, 4 i 5 estreles. 

  L'empresa té a càrrec seu en temporada alta a més de 1.600 persones empleades. Amb la seua col·laboració amb Labora, Magic Costa Blanca pretén seleccionar nou personal per a reforçar els seus serveis d'atenció per als períodes de major demanda turística. 

  Labora col·Labora amb el teixit empresarial 

  Una de les prioritats de Labora és acostar-se a les empreses per a crear sinergies que fructifiquen en la creació d'ocupació. Per a fomentar la col·laboració, el Servei Valencià d'Ocupació, al costat de la Confederació Empresarial Valenciana i la Conselleria d'Educació, va constituir un grup de treball amb empreses tractores. 

  Companyies com a Aigües de València, Dulcesol, Stadler, Royo, SPB o Embotits Martínez treballen amb l'Administració per a adequar les polítiques de formació i ocupació a les demandes del mercat Laboral. Aquest treball de captació d'empreses de Labora ja s'està fent visible amb importants seleccions de personal per a marques com Power Electrónics, Pollastres Plans, l'Once o l'hamburgueseria Five Guys. 

  En aquest sentit, Labora va iniciar al març una campanya per a acostar els seus serveis d'intermediació i formació al teixit empresarial valencià. Amb aquest objectiu, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació va organitzar el 4 d'abril una jornada informativa per a donar a conéixer els seus serveis a les empreses valencianes. 

  Ajudes a les empreses 

  Com a part de la seua estratègia de foment de l'ocupació, Labora atorga diferents ajudes a les empreses. Així, el Servei Valencià d'Ocupació té obert el termini de petició de subvencions per a la contractació de persones pertanyents a col·lectius amb dificultats d'inserció Laboral. Les empreses que contracten a joves menors de 30 anys, aturats de llarga durada o persones majors de 50, entre altres, poden beneficiar-se d'ajudes de fins a 25.000 euros. 

  D'altra banda, Labora també disposa de subvencions per a l'autoocupació i, en 2018, per a fomentar la conciliació, va crear per primera vegada un ajuda de fins a 3.500 perquè les dones autònomes embarassades contracten a algú que les substituïsca durant el seu permís de maternitat. Enguany, la subvenció ha tornat a convocar-se i les dones interessades tenen fins al 31 d'octubre per a sol·licitar-la.

  Pujar