1 de desembre de 2020 1/12/20
FALLES 2020

Les Juntes Locals es visten de gala

Les Juntes Locals es visten de gala - (foto 1)
  • Arrepleguem les millors imatges de la nit

Galeria de fotos
Gala Juntes Centrals Falleres
Gala Juntes Centrals Falleres

La setmana fallera està a prop, però no sols per a la ciutat de València. La festa gran està molt a la vora i arriba a cada racó de la nostra comunitat. S'aglutinen els grans actes del calendari festiu i l'olor de pólvora comença a prendre cada localitat valenciana.

Com és costum les falles es visten de gala per a acomiadar el mes de febrer com a previ al mes gran. Així, les Juntes Locals Falleres van estar representades en la tercera Gal·la Fallera de Juntes Locals. De nord a sud van acudir a la Sala Rex d'Alzira a la seua cita anual amb la Fallera Major de València, Consuelo Llobell, i la seua Cort d'Honor. Van poder compartir una entranyable vetlada, on van poder compartir moments per a recordar, al costat de la gran representant de les falles 2020.

Esta cita s'ha convertit en ineludible. Resulta enganyosa que siga la tercera edició ja que no és una cita inèdita del tot sinó una escissió de la gran Gal·la Fallera de València que es va veure obligada a forçar pel gran nombre d'assistents que congregava any rere any. Va ser fa 3 anys quan es va optar per generar una gal·la particular on els representants de les Juntes Locals viuen la seua gran cita gaudint igualment de la presència de la vigent Fallera Major de València. A la seua arribada es van anar realitzant les fotografies protocol·laris al costat de Consuelo en una ocasió en la qual la Junta Local Fallera de Carcaixent va exercir d'amfitriona.

Esta cita es pot considerar un preludi del que espera a València just dins de 6 dies. Serà el divendres 28 de febrer quan es donen cita en la Fira de Mostres de València els representants de tots els col·lectius fallers pertanyents a la Junta Central Fallera. Esta cita ha despertat enguany un especial interés per totes les circumstàncies que l'han acompanyat. Des de la reducció de l'aforament, a la venda d'entrades sense control fins a optar per un canvi d'instal·lacions on celebrar-la a tot just una setmana vista. Moltes imprecisions d'organització que han generat crispació i debat en els últims dies però que sens dubte resultarà una gran vetlada per a aquells que hagen aconseguit alguna de les tan preuades entrades.

MÉS FOTOS
Les Juntes Locals es visten de gala - (foto 2)
Les Juntes Locals es visten de gala - (foto 3)
Les Juntes Locals es visten de gala - (foto 4)
Les Juntes Locals es visten de gala - (foto 5)
Les Juntes Locals es visten de gala - (foto 6)
Les Juntes Locals es visten de gala - (foto 7)
Les Juntes Locals es visten de gala - (foto 8)
Les Juntes Locals es visten de gala - (foto 9)
Les Juntes Locals es visten de gala - (foto 10)
Les Juntes Locals es visten de gala - (foto 11)
Les Juntes Locals es visten de gala - (foto 12)
Les Juntes Locals es visten de gala - (foto 13)
Les Juntes Locals es visten de gala - (foto 14)
Pujar