elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Joves PV insta a Compromís a seguir el camí que ells iniciaren ara fa 5 anys

Joves PV insta a Compromís a seguir el camí que ells iniciaren ara fa 5 anys

  Joves PV - Compromís ha aprovat en la seua última Assemblea Nacional donar suport al col·lectiu de militants de Compromís que recentment ha decidit aturar la seua activitat com a conseqüència de la falta d’estructures orgàniques que canalitzen la seua participació.

  L’organització juvenil que aglutina la militància menor de 31 anys del BLOC i de Gent de Compromís lamenta el cessament de l’activitat per part de Gent de Compromís i insta a la coalició valencianista a reprendre el camí de la regeneració democràtica al si de l’organització.

  Davant la situació, les joventuts demanen als partits fundadors de la coalició, BLOC, Iniciativa i Verds-Equo, que emeten un posicionament clar i ferm sobre la situació actual. Segons Joves PV, Compromís ha ajudat a recuperar la dignitat de la política valenciana mitjançant espais de codecisió i cooperació política.

  Així mateix, si el procés que demana Joves PV a Compromís no es realitza per part de la coalició, les joventuts insten al Bloc Nacionalista Valencià a iniciar un procés d’obertura per eixamplar les bases, semblant al que Joves PV - Compromís va fer l'any 2014.

  Aquestes peticions s’acordaren a l’Assemblea celebrada en la Trobada d’Estiu on Joves PV – Compromís compleix cinc anys de la seua refundació.

  Pujar