elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

En els JECV de frontó individual es completen les fases finals Autonòmiques

En els JECV de frontó individual es completen les fases finals Autonòmiques
  • Aquest cap de setmana es van jugar partides a Orba, Beniarbeig, Dénia, Almussafes, Meliana, Moixent i Massalfassar. En aquestes últimes seus es van ajornar per pluja diversos grups de competició

MÉS FOTOS
En els JECV de frontó individual es completen les fases finals Autonòmiques - (foto 2)
En els JECV de frontó individual es completen les fases finals Autonòmiques - (foto 3)

Després d'un mes complicat per la climatologia, en los XXXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frontó individual, es van completant les fases finals femenines i masculines. Aquest cap de setmana es va disputar la competició femenina de les categories cadet i juvenil, a Almussafes i Meliana. A Dénia, jugaran jugadores de categoria aleví e infantil. En la categoria cadet es van classificar per a la fase final: Ángela de Faura, Lluna de Borbotó, Judith de Laguar, Roser de la Vila, Marina d´Algimia i Marta de Meliana. En la categoria juvenil es van classificar per a la fase final: Núria del Puig, Aida d´Alcàntera-Càrcer, Meritxell de Marquesat, Aina Meliana i Alicia del Puig. A Dénia, es van jugar les partides ajornades per pluja de la setmana anterior, passant a la següent ronda: Ana de Beniarbeig-El Verger, Uxue d'Ondara, Aina de la Murtera i Laia d'Oliva, en categoria aleví. En categoria infantil, van passar María de Xaló, Reyes de Finestrat, Saray María de Beniarbeig-El Verger.

Els xics van jugar també a Beniarbeig, Orba, Moixent, Dénia i Massalfassar. A Dénia, es va jugar la jornada suspesa per pluja, passant a la fase final, Ángel i Miguel, en categoria benjamí. Martí de Xaló. David El Genovés i Pere de Laguar, en categoria aleví. En categoria infantil van ser Rubén de Beniarbeig-El Verger, Pau d´Alcàntera-Càrcer i Félix d'Ondara els que van passar a la fase final. La categoria cadet es va disputar en les localitats d'Orba, Moixent i Massalfassar. Es van classificar per a jugar la fase final d'aquesta categoria: Rubén de Moixent, Abel Moixent o Carles de Beniparrell, Xavi de Beniarbeig-El Verger, Pau de Petrer, Xavi B. Vinalesa i Jordi D. Massamagrell. En categoria juvenil, es van classificar per a disputar la fase final en la localitat de Beniarbeig: Daniel de Benidorm i Andreu d'Ondara. En la localitat de Massalfassar es va suspendre la jornada d'aquesta categoria per la pluja.

Aquest cap de setmana es completen les rondes suspeses per pluja, i disputaran la segona ronda en les competicions. Es començaran a jugar les fases finals femenines, amb la categoria juvenil que es jugarà en la localitat de Meliana.

Pujar