27 de novembre de 2020 27/11/20

Ivace Internacional convoca 110 beques remunerades d'especialització en internacionalització

Ivace Internacional convoca 110 beques remunerades d'especialització en internacionalització - (foto 1)

  Ivace Internacional ha publicat les convocatòries de dos programes de beques d'especialització en internacionalització dirigides a persones menors de 30 anys en situació de desocupació: les Beques Ivace Exterior i les Beques E+E, Exportació i Ocupació, ambdues finançades en un 91,89% a través de la Iniciativa Juvenil del Fons Social Europeu (FSE).

  La directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat "l'aposta de l'Ivace per l'especialització de recursos humans en internacionalització, un sector que ofereix garanties d'ocupació, i d'ocupació perdurable i de qualitat".

  "Des de la Conselleria d'Economia Sostenible impulsem l'especialització de joves en matèries que faciliten la seua inserció laboral, i que a més són imprescindibles per a les nostres empreses, doncs la internacionalització més que mai és la clau de creixement i de fins i tot supervivència de les nostres empreses en un món global", ha indicat.

  Més del 90% de les persones becades troben treball als pocs mesos de finalitzar aquests programes de beques, la qual cosa ha demostrat la utilitat de les mateixes com a via d'inserció laboral i per açò, "hem passat de 30 beques solament per a universitaris a 110 introduint a persones amb grau FP, la qual cosa demostra l'aposta del Botànic per la promoció de la Formació Professional", ha destacat.

  Les Beques Ivace E+E, Exportació i Ocupació es dirigeixen específicament a joves amb un títol de Formació Professional de grau superior, de les famílies d'Administració i Gestió, així com de Comerç i Màrqueting mentre, mentre que les Beques Ivace Exterior es dirigeixen a persones amb grau universitari.

  Unes beques dirigides a FP

  Ivace Internacional convoca enguany 40 beques remunerades Ivace E+E, Exportació i Ocupació. Aquestes beques permeten una formació teòrica a través d'un curs de gestió operativa de comerç exterior, així com la realització de pràctiques en empreses que es troben en qualsevol fase del procés d'internacionalització i en Federacions i Associacions Sectorials de la Comunitat Valenciana. Tenen una durada de nou mesos.

  El termini de presentació de sol·licituds de les beques Ivace E+E, Exportació i Ocupació finalitza l'11 de gener de 2019.

  Els candidats podran trobar tota la informació en la web de l'Ivace consultar ací

  Beques IVACE Exterior

  Ivace Internacional obri la convocatòria així mateix de les Beques Ivace Exterior. Setanta beques remunerades dirigides a persones graduades universitàries menors de 30 anys i en situació de desocupació.

  Es tracta d'unes beques d'un any de durada que permeten adquirir una formació pràctica que es desenvolupa en les filials d'empreses valencianes en l'exterior, en organismes de promoció de la internacionalització - com a Oficines Comercials i delegacions de l'Ivace - i en entitats europees.

  Els candidats trobaran tota la informació en la web consultar ací

  El termini per a sol·licitar les beques Ivace Exterior finalitza el 18 de gener de 2019.

  Pujar