27 de setembre de 2020 27/9/20

Isabel Bonig adverteix que el PPCV "seguirà plantant cara a la implantació de el nacionalisme a la Comunitat"

Isabel Bonig adverteix que el PPCV "seguirà plantant cara a la implantació de el nacionalisme a la Comunitat" - (foto 1)
  • La Presidenta de l'PPCV lamenta a Castelló que "Puig estiga més a prop de les tesis de PSC d'Iceta en el seu procés de catalanització de la societat valenciana"

La Presidenta de el Partit Popular a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha advertit el "el PPCV seguirà plantant cara a la implantació del nacionalisme a la Comunitat que pretenen PSPV i Compromís".

Bonig ha participat a Castelló en un dinar amb interventors i apoderats de l'PP juntament amb el president de l'PP català Alejandro Fernández i el de la província de Castelló Miguel Barrachina. Allí, Isabel Bonig ha acusat el PSPV de Puig "d'estar sempre més a prop de les tesis de PSC d'Iceta que de el PSOE d'Extremadura, Andalusia o Castella-la Manxa. Ací, amb els nacionalistes de Compromís i ara amb Podem, volen la catalanització d'aquesta societat. Van començar igual que a Catalunya fa vint anys: controlant els mitjans de comunicació, creant un embull de societat civil a el servei de l'projecti Fem País, i amb l'educació. I el PP ha sigut l'únic partit que des del primer moment va plantar batalla a aquest projecte polític de submissió, de pensament únic i de prendre les aules públiques valencianes. Per això vam defensar la llibertat en els tribunals ".

La presidenta regional del PPCV ha recordat que "qui ha aconseguit que el TSJCV pari el projecte d'immersió lingüística ha sigut el PP. A el principi vam estar molt sols, ara s'han unit altres, però la llibertat dels pares a l'hora de triar llengua i el tipus d'educació que volen per als seus fills està per sobre de qualsevol posicionament ideològic ".

La presidenta popular ha explicat que "aquesta terra sempre ha defensat bones relacions amb les comunitats veïnes, que volem conviure i compartir amb la resta d'Espanya. Però volem ser nosaltres mateixos i sentir-nos part d'un projecte comú que és Espanya. La voluntat de continuar junts construint és el que és un país. És molt fàcil destruir però costa molt construir. El PP és un partit que quan ha governat ha creat. Ara només coneixem moltes paraules però amb fets es carreguen les coses, com l'Hospital Provincial de Castelló, per exemple ".

Isabel Bonig ha advertit que "el PP va seguir plantant cara a el nacionalisme i a el PSPV en aquest procés de catalanització, i defensant un projecte de futur en el cap tothom".

Finalment, la responsable popular ha assenyalat que "al PP hem de recuperar la nostra essència i ser molt ferms en la defensa de les nostres conviccions i dels nostres principis. Hi ha un projecte per trencar el que tant ens va costar a nosaltres i als nostres avantpassats que van ser exemple de consens i convivència per buscar un futur de democràcia entre tots. Volen destruir tot això. Només volen l'enfrontament, entre esquerra i dreta, entre bàndols, entre castellanoparlants i valencianoparlants, entre gent d'interior i gent de la costa. Només saben enfrontar. I el PP té davant seu el repte més gran històric dels últims anys: fer que estiga vigent i defensar aquest llegat de tanta gent que va ser capaç de seure en una taula per conviure ".

Pujar