21 de setembre de 2020 21/9/20

Cs insta a Podemos i Compromís que donen suport a la Comissió d'Investigació sobre el cas de les accions de Puig en mitjans

Cs insta a Podemos i Compromís que donen suport a la Comissió d'Investigació sobre el cas de les accions de Puig en mitjans - (foto 1)
  • Ruth Merino celebra que la proposta de Ciutadans es debata en el pròxim ple i considera que “els valencians mereixen explicacions”

La síndica adjunta de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Ruth Merino, ha instat a Podemos i Compromís que donen suport a la petició de Cs per a crear una Comissió d'Investigació sobre el cas de les accions del president de la Generalitat, Ximo Puig, en mitjans de comunicació, que es debatrà en el pròxim ple.

Després de la junta de síndics, Merino ha considerat “preocupant que el president tinga interessos en mitjans de comunicació que reben el major import de publicitat institucional i que fins i tot li donen rèdit via dividends”. “Els valencians mereixen explicacions”, ha subratllat.

Respecte a la Comissió d'Hisenda, Merino ha explicat que “el conseller Soler, a més de comparéixer per a explicar els 365 milions d'euros de retallades, ha de donar compte de les retallades que es fan tots els anys per la no execució del pressupost”.

Preguntat per la possible pròrroga del pressupost, la portaveu adjunta ha comentat que “no és una bona notícia” perquè “els pressupostos eren irreals i kamikazes” i ha advocat per “uns comptes reals, sense partides fictícies i que siguen bons per als valencians”.  

Pujar