elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs inicia a Xàtiva una ruta de visites als municipis valencians per a conéixer les reivindicacions socials

Cs inicia a Xàtiva una ruta de visites als municipis valencians per a conéixer les reivindicacions socials
  • María Muñoz i Ruth Merino es reuneixen amb els regidors taronges en la localitat, on Cs anuncia la creació d'un parc d'educació viària

MÉS FOTOS
Cs inicia a Xàtiva una ruta de visites als municipis valencians per a conéixer les reivindicacions socials - (foto 2)
Cs inicia a Xàtiva una ruta de visites als municipis valencians per a conéixer les reivindicacions socials - (foto 3)
Cs inicia a Xàtiva una ruta de visites als municipis valencians per a conéixer les reivindicacions socials - (foto 4)

Ciutadans (Cs) en la Comunitat Valenciana ha iniciat en la localitat de Xàtiva una ruta de visites als municipis de les províncies de València, Alacant i Castelló on la formació liberal té representació, amb l'objectiu de conéixer de manera directa les necessitats i reivindicacions de cada comarca.

Així ho han explicat la coordinadora autonòmica de Cs en la Comunitat Valenciana, María Muñoz, i la síndica en Les Corts, Ruth Merino, els qui s'han reunit en la capital de la Costanera amb els regidors de la formació, Juan Giner i María Beltrán, que formen part de l'equip de Govern local.

Muñoz ha subratllat que “Cs continua reforçant la seua estratègia de municipalisme, estant al costat de les bases, que són el més important del partit, per a continuar transmetent aqueixa il·lusió que representa el projecte de Cs a tots els valencians”. “A més, volem demostrar el nostre suport a la societat civil, som el partit que escolta les seues reivindicacions i que, amb política útil, donem solucions reals als seus problemes, estem per a això”, ha afegit.

Merino, que també ha subratllat la “necessitat d'una proximitat entre els càrrecs públics de totes les institucions i els afiliats de base”, ha reiterat la intenció de vertebrar el partit, “comptant amb els 300 regidors que té en tota la Comunitat Valenciana, 150 d'ells a la província de València”. En aquest cas, la síndica ha destacat la “important labor” que estan realitzant els edils de Cs a Xàtiva, als qui ha brindat “tot el suport del grup parlamentari en Les Corts per a tirar avant projectes clau per al municipi", com el parc de formació en educació viària que Cs ha anunciat que es desenvoluparà a Xàtiva.

Per part seua, Giner ha explicat que aquest parc, “que es posarà en marxa aquesta legislatura, és una reivindicació des de fa anys” en la localitat, “continuarà amb la labor educativa en matèria de mobilitat que ja s'imparteix en col·legis i instituts locals i suposarà una important infraestructura per a tota la comarca”. L'edil també ha avançat que el parc es convertirà en un “focus d'atracció” de persones procedents d'altres localitats pròximes, “i se situarà al costat de la zona educativa, amb la finalitat de millorar la proximitat als centres i permetre el fàcil accés als qui vinguen de fora”.

Pujar