27 de novembre de 2020 27/11/20

Incendi en les oficines de Caixa Rural a Borriana

Incendi en les oficines de Caixa Rural a Borriana - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Incendi en les oficines de Caixa Rural a Borriana - (foto 2)
  Incendi en les oficines de Caixa Rural a Borriana - (foto 3)
  Incendi en les oficines de Caixa Rural a Borriana - (foto 4)

  Un nou incendi ha tingut lloc a Borriana durant la matinada de hui. En aquesta ocasió els fets van ocórrer al voltant de les 6.15 hores en les oficines que l'entitat bancària Caixa Rural té en el municipi castellonenc.

  Les flames es trobaven localitzades en el primer pis i van començar a ser visibles a partir a les sis del matí, moment en el qual van ser alertades les autoritats els qui van acudir immediatament. El foc ha acabat amb el despatx del president de l'entitat - situat en el primer pis de l'edifici - cremat. No cal lamentar ferits ni hi ha més zones afectades. Fins al lloc es van desplaçar tres dotacions del Consorci Provincial de Bombers de Castelló i una procedent de Sogorb, els qui van treballar durant hores fins que a les 9.15 hores van donar per extingit l'incendi.

  De moment es desconeixen les causes del succeït, per la qual cosa Guàrdia Civil i Policia Judicial han obert una investigació sobre aquest tema. 

  Des de la Caixa Rural han volgut agrair la rapidesa amb la qual les forces de seguretat han acudit al lloc i controlat la situació. Segons han informat fonts de la entitat a elperiodic.com només cal lamentar els desperfectes causats pel foc en el despatx del president. A més, han assenyalat que gràcies a la lona ignifuga instal·lada en la façana de l'edifici - que es troba en rehabilitació - el foc no ha anat més ni ha causat danys majors

  Pujar