29 de novembre de 2020 29/11/20

La Generalitat ha invertit des de 2015 més de 11,3 milions per afavorir l'ocupació i el desenvolupament industrial d'Ibi

La Generalitat ha invertit des de 2015 més de 11,3 milions per afavorir l'ocupació i el desenvolupament industrial d'Ibi - (foto 1)

  El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat que la Conselleria d'Economia Sostenible ha destinat des de 2015 més de 11,3 milions d'euros per afavorir la creació d'ocupació i el desenvolupament econòmic i industrial d'Ibi.

  D'ells, més d'1 milió d'euros s'han destinat a polítiques actives d'ocupació, com a foment de l'ocupació, Formació Professional i inserció laboral i s'han concedit ajudes per un total de 1,7 milions per a la internacionalització, la innovació, la millora de l'eficiència tecnològica de les empreses, així com per al foment de l'eficiència energètica, i per al clúster d'empreses innovadores de la vall de la joguina.

  A més, entre 2015 i 2017, la Conselleria d'Economia Sostenible també ha aprovat 3 milions en ajudes per millorar els polígons industrials del municipi i ha concedit 30 ajudes per valor de 5,6 milions d'euros a l'Institut Tecnològic del Joguet (AIJU).

  Rafa Climent ha visitat les instal·lacions de l'institut de Batxillerat IES la Foia, en Ibi, que inclouen també tallers per a la formació pràctica de l'alumnat.

  Climent ha manifestat la importància que la formació siga "el més real possible i d'acord al que després els alumnes podran trobar-se després en la seua vida laboral", i per això, ha destacat les instal·lacions d'aquest institut, que compta amb maquinària extrapolable a la que poden tindre les empreses.

  Així el conseller ha comprovat de primera ma la formació professional específica per al sector joguet i plàstic que dóna resposta a les necessitats de l'empresariat, amb la col.laboracio d'AIJU i AEFJ.

  Pujar