elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Hervías: “El creixement de Cs a la Comunitat Valenciana demostra el treball ben fet i la confiança dels valencians en la política útil”

Hervías: “El creixement de Cs a la Comunitat Valenciana demostra el treball ben fet i la confiança dels valencians en la política útil” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Hervías: “El creixement de Cs a la Comunitat Valenciana demostra el treball ben fet i la confiança dels valencians en la política útil” - (foto 2)

  El secretari d'organització de Ciutadans (Cs), Fran Hervías, ha assegurat que "el creixement Cs, un 10% en els dos últims mesos, a la Comunitat Valenciana demostra el treball ben fet i la confiança dels valencians en la política útil". Para Hervías, el treball que està realitzant el grup parlamentari Cs en Les Corts Valencianes així com en els diferents ajuntaments i agrupacions està donant "molts fruits i el missatge de Cs es valora cada vegada de manera més positiva entre els espanyols".

  Així s'ha pronunciat Hervías moments abans de participar en el comitè executiu autonòmic de Cs que ha tingut lloc a València, una visita en la qual el secretari també ha aprofitat per a assistir al tradicional sopar nadalenc amb els militants. "La Comunitat Valenciana és una terra estratègica per a Cs, que està demostrant ser l'alternativa de govern coherent enfront d'un tripartit caracteritzat per la inestabilitat, i no volíem perdre aquesta oportunitat per a conèixer d'a prop la important labor de les nostres bases", ha afegit.

  Per açò, Hervías ha agraït "el treball intens de Cs en totes les institucions", i ha destacat com a exemple de "assoliments reals per als valencians" les esmenes del grup parlamentari als Pressupostos de la Generalitat 2018 amb les quals Cs ha aconseguit, entre altres propostes, la iniciativa per a eliminació de barracons en col·legis "en condicions tercermundistes" o la partida pressupostària per a l'adequació de la CV-60 a la Safor. A més, el secretari d'organització ha destacat "la força de Cs per a frenar l'intent de pujar els sous dels alts càrrecs del Consell; la vella política de sempre fent vella política".

  Preguntat per les eleccions catalanes del pròxim 21 de desembre, el també coordinador de campanya dels comicis ha reiterat que "votar a Cs té ara més sentit que mai". "Som clarament el vot del canvi, el que pot fer sorgir una nova Catalunya de la qual no fugen empreses ni autònoms. I no ho dic jo, ho diuen les enquestes que ens situen com l'alternativa més forta de govern estable i responsable per als catalans i tots els espanyols", ha conclòs.

  Pujar