7 de juliol de 2020 7/7/20

El Govern crida als valencians a la responsabilitat i alerta del risc de rebrot

El Govern crida als valencians a la responsabilitat i alerta del risc de rebrot - (foto 1)
  • La delegada del Govern reconeix que el passe a la Fase 2 ha sigut gràcies a la gran faena dels ciutadans

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha reconegut “la implicació de tots i totes perquè la Comunitat Valenciana haja fet un pas més en la desescalada”. El passe a la fase 2 d'Alacant, Castelló i València a partir del pròxim dilluns s'ha produït “gràcies a la gran faena realitzada per totes les institucions i al comportament exemplar de la ciutadania”.

Ara en el moment en què passem a una nova fase que suposa “flexibilitzar determinades restriccions després de la declaració de l'estat d'alarma, ens hem de sentir orgullosos ja que, gràcies a la responsabilitat personal, estem contenint al virus”.

Al mateix temps, la delegada ha insistit “en la necessitat de ser rigorosos en el compliment de la distància física, higiene i restriccions contemplats en la fase 2”. “Hem de ser prudents perquè una mala acció pot posar en risc tot l'aconseguit fins ara”, ha dit la delegada que ha apel·lat “a la responsabilitat de tots i totes per a evitar rebrots”.

“El risc a possibles rebrots existeix, i per tant, la cautela és necessàriament la millor aliada”, ha assenyalat. Les mesures establides per a la fase 2 estan detallades en l'Ordre del passat 16 de maig, disponible en el Boletín Oficial del Estado (BOE).

A més, dimecres passat, es van publicar una sèrie de flexibilitzacions de les fases 1 i 2, responent així a les demandes expressades per algunes comunitats autònomes.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar