elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El XVII concurs de pintura ràpida 'Godella i el seu entorn’ se celebrarà el 19 de setembre

El XVII concurs de pintura ràpida 'Godella i el seu entorn’ se celebrarà el 19 de setembre
  • El concurs està dotat amb més de 3.000€ en premis i comptarà amb dues categories: juvenil i adults

Els artistes ompliran els seus carrers amb els seus cavallets i pinzells el dissabte 19 de setembre en la qual serà la dissetena edició del concurs de pintura ràpida 'Godella i el seu entorn', organitzat per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Godella.

Aquest concurs, dotat amb més de 3.000 euros en premis entre els guardons en metàl·lic i les bosses d'adquisició de material, tracta com en anteriors edicions de 'Godella i el seu entorn' i està dirigit a artistes tant del municipi com de fora d'ell.

El jurat valorarà positivament a aquells artistes que trien com a tema principal de la seua obra aquells llocs que no s'hagen retratat amb anterioritat. 

La Regidora de Cultura, Tatiana Prades, destaca que aquesta edició es presenta d'una forma molt especial. “Tenim molta il·lusió de reprendre el nostre concurs de pintura ràpida, després del que ens ha tocat viure aquests mesos. És un dia molt significatiu en el nostre municipi. Els carrers s'omplin d'artistes i gent que pot observar el procés artístic, i com d'un llenç en blanc, ixen obres meravelloses, i racons del nostre poble”

Aquesta edició comptarà de nou amb la categoria juvenil, amb la finalitat de fomentar l'activitat creadora i animar a la participació artística dels més joves.

Els premis de la categoria A aniran des dels 1000 euros per a obra més destacada, 500 euros per a la segona més valorada i 300 euros per a la tercera. Hi haurà un premi especial al millor artista local, valorat en 500 euros. Per part seua, en la categoria juvenil el primer premi estarà dotat amb 200 euros, i hi haurà altres dos de 100 euros cadascun.

La inscripció dels artistes i el segellament dels bastidors, tant en categoria A (des dels 16 anys), com en la B (fins als 16 anys), serà el mateix dia del certamen en el Centre d'Art Vila des de les 8.30 fins a les 10.30 hores.

Les obres guardonades s'exposaran del 23 de setembre fins al 4 d'octubre en el centre d'art Vila Eugenia.

Pujar