elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Tribunal Superior de Justícia homologa l'acord entre l'Ajuntament i EDIFESA

El Tribunal Superior de Justícia homologa l'acord entre l'Ajuntament i EDIFESA

    El passat 6 de juliol el Tribunal Superior de Justícia va homologar en la Sala Contenciosa-Administrativa de la secció quarta el conveni subscrit per l'Ajuntament de Godella i EDIFESA el 30 de juny per al pagament de la sentència per l'expropiació de la zona verda del Bovalar.

    L'alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, ha mostrat la seua satisfacció per la prompta ratificació de la sala. «Això ens dóna un marge de maniobra molt gran per demanar el FIE i esperar a rebre els diners per part de l'Estat», ha comentat.

    En la mateixa línia s'ha manifestat el regidor d'Hisenda, Voro Soler. «Des de l'Ajuntament agraïm la celeritat del tribunal a l'hora d'acceptar aquest acord, la qual cosa ens permetrà accelerar tots els procediments administratius per fer front a la sentència», ha afirmat.

    El següent pas és esperar a la resolució del FIE per saber si el consistori disposa d'eixos diners que activarien l'escenari 1, «el més idoni per als interessos del poble», comenta Soler. Previsiblement, a finals d'aquest mes de juliol s'obrirà el termini per sol·licitar el FIE, i des de l'Ajuntament ja s'està treballant per preparar tota la documentació i presentar-la el més aviat possible amb l'objectiu de tindre una resposta abans que finalitze l'any.

    Pujar