5 d’abril de 2020 5/4/20

S’ultimen els detalls per a la redacció del projecte del parc de la Devesa

S’ultimen els detalls per a la redacció del projecte del parc de la Devesa - (foto 1)

  El regidor d’Obres i Medi Ambient, Fernando Oliveros, l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, i l’arquitecte municipal, es van reunir ahir, 18 de setembre, amb l’empresa encarregada de redactar el projecte del parc de la Devesa, que es preveu que estiga finalitzat en uns quinze dies.

  En esta reunió es van tractar detalls tècnics com quin ha de ser l’ample mínim de la porta d’accés per tal que puga entrar un vehicle d’emergència, així com quin tipus de porta, de tanca i de vorada s’instal·larà.

  Un cop redactat el projecte, passarà a disposició del grup de govern i del Consell d’Urbanisme i Medi Ambient per tal que siga revisat abans de començar amb la licitació de les obres.

  Cal recordar que l’Ajuntament de Godella compta amb 16.702,54 m² del parc de la Devesa, després de l'acord assolit amb la Congregació del Sagrat Cor de Jesús. Es pretén marcar dos zones diferenciades: una de caràcter lúdic-esportiu i una altra de caire lúdic-recreatiu, en tots dos casos amb una intervenció mínima per respectar al màxim la fisonomia del bosc.

   

  Pujar