26 de maig de 2020 26/5/20

S'obri el període per a formalitzar la sol·licitud en el programa de termalisme social de l'IMSERSO de Godella

  La Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Godella ha obert el termini per a presentar les sol·licituds en el programa de termalisme social del Imserso 2020, que podran formalitzar-se fins al 10 de gener.

  El programa de termalisme consisteix a oferir serveis d'allotjament i manutenció en règim de pensió completa i en habitacions dobles d'ús compartit, i tractaments termals bàsics per a aquelles persones que els precisen.

  Podran participar en el programa aquelles persones que siguen pensionistes del Sistema de la Seguretat Social espanyol pels conceptes de jubilació o d'incapacitat permanent, en tot cas; i pel concepte de viduïtat amb 55 anys d'edat complits, per altres conceptes o perceptor de prestacions o subsidis de desocupació amb 60 o més anys d'edat. O ser assegurats o beneficiaris del Sistema de la Seguretat Social espanyol amb més de 65 anys d'edat.

  Les persones adjudicatàries de les places han de precisar els tractaments termals sol·licitats sense contraindicació mèdica, han de valdre's per si mateixes per a les activitats de la vida diària, i no han de patir alteracions de comportament que impedisquen la convivència en els establiments, ni patir malaltia transmissible amb el risc de contagi.

  La presentació de sol·licituds, degudament emplenades i signades, es realitzaran en l'Avinguda de l'Oest 36 (València) o en la seu de Serveis Socials, situada en l'edifici Villa Teresita, els dimarts i els dijous d'11 a 14 hores. També pot realitzar-se la inscripció en el registre de l'Ajuntament de Godella, mitjançant orve, de dilluns a dijous de 9 a 14 hores, o a través de la pàgina web del Imserso.

  Es pot sol·licitar més informació en la seu de Serveis Socials de l'Ajuntament de Godella, o en la pàgina web del Imserso.

  Pujar