elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Shara Felipe Montesa amb “Un passeig per l’horta”, guanyadora del Concurs fotogràfic Coneix Godella

Shara Felipe Montesa amb “Un passeig per l’horta”, guanyadora del Concurs fotogràfic Coneix Godella

   Shara Felipe Montesa, amb l'obra “Un passeig per l’horta” s'ha adjudicat el primer premi del Concurs fotogràfic “Coneix Godella” i serà la portada del calendari municipal de l'any 2023 que es repartirà en pròximes dates per tot el municipi.

  Cristina Torno, autora de la foto “Instants per al rècord”, es va emportar el segon premi després de la valoració del jurat integrat per Tatiana Prades, Sergio Valldecabres, Josep Ferriol i Amado Bimbo.

  D'altra banda, en la categoria infantil, Adrià Moreno va ser el mereixedor del primer premi del certamen gràcies a la seua fotografia titulada “Jocs d’aigua”.

  Tatiana Prades, regidora de Cultura, ha tornat a destacar el gran treball realitzat per totes les persones participants: “Hem comprovat l'elevat nivell que tenen els participants en el concurs fotogràfic i que ens el posen molt difícil any rere any”.

  “El calendari municipal, una vegada més, serà un gran aparador per a totes les instantànies seleccionades gràcies al Concurs que ens compten el dia a dia de Godella”, ha acabat.

  Pujar